Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου «Προσπαθούμε να βρούμε πηγές ενέργειας»

ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου «Προσπαθούμε να βρούμε πηγές ενέργειας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας καθώς «έσωσε» τον βαθμό με την κεφαλιά του Σβαμπ στο 10ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε στο 1-1 μετά το γκολ του Σλίβκα στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιο το γκολ που πέτυχε στο τέλος η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας καθώς «έσωσε» τον βαθμό με την κεφαλιά του Σβαμπ στο 10ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε στο 1-1 μετά το γκολ του Σλίβκα στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας δίκαιο το γκολ που πέτυχε στο τέλος η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Είναι προφανές πως παίξαμε χωρίς ενέργεια και αυτό φαίνεται από τις βαριές μας κινήσεις με την μπάλα. Είχαμε παρ’ όλα αυτά τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξουμε το σκορ, δεν τα καταφέραμε και ήρθε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε την κατάσταση, είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά χάσαμε την ισορροπία μας. Στο τέλος ήρθε ένα γκολ που μπορούμε να πούμε ότι είναι δίκαιο. Προερχόμαστε από μία έντονη περίοδο, προσπαθούμε από ματς σε ματς να βρούμε πηγές ενέργειας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments