Πολιτική

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια με ένα δυνατό ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια με ένα δυνατό ΚΚΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Λάρισα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. (EUROKINISSI)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο πασχαλινό του μήνυμα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο πασχαλινό του μήνυμα δήλωσε «Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, δηλαδή στην ΕΕ των πολέμων, των λόμπι, της εκμετάλλευσης, και εκεί που τελικά ανατρέπονται στην πράξη, στους δρόμους του αγώνα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Δημήτρης Κουτσούμπας: “Ο αγώνας για το δίκιο θα συνεχιστεί”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στο NEWS 24/7 παραχώρησε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας λίγο μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών εκλογών του Ιουνίου.

Κεντρικό μήνυμα του Δ. Κουτσούμπα είναι πως η ψήφος στο ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές θα σήμαινε αποδυνάμωση των αντιλαϊκών πολιτικών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “στη χώρα μας είχαμε επιπλέον το έγκλημα των Τεμπών, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση υγείας και παιδείας, τον ενταφιασμό του οχτάωρου και τόσα άλλα. Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται οι αντιλαϊκές κατευθύνσεις και οι οδηγίες της ΕΕ”. “Ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ θα σημαίνει ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που υπάρχει μέσα στην κοινωνία” τονίζει ακόμη, ενώ εκτιμά πως “φραγμό” στη γενικότερη άνοδο της ακροδεξιάς δεν μπορεί να βάλει η ΕΕ.

Ως προς τη ψήφο της ομογένειας υπογραμμίζει πως “τα προβλήματα για τα οποία είχαμε προειδοποιήσει ως προς το αδιάβλητο δεν αφορούσαν την ψήφο της ομογένειας, αλλά συγκεκριμένα τη μέθοδο της επιστολικής ψήφου” και καλεί τους ομογενείς να ψηφίσουν το ΚΚΕ, “το μόνο κόμμα που δεν τους αντιμετωπίζει ως “κουκιά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments