Πολιτική

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης φαλτσάρει λίγο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει καραμανλικός

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης φαλτσάρει λίγο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει καραμανλικός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Αν τον συμβούλευσε ο Σπηλιωτόπουλος τον πρόεδρο να έχει μια τέτοια επικοινωνιακή τακτική, το πρώτο εγχείρημα απέτυχε»

«Αν τον συμβούλευσε ο Σπηλιωτόπουλος τον πρόεδρο να έχει μια τέτοια επικοινωνιακή τακτική, το πρώτο εγχείρημα απέτυχε»

Επικριτικός κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου εμφανίστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης σχολιάζοντας τη δήλωση για τα «παγωτά που σκοτώνουν».

Ο πρώην Υπουργός μιλώντας την Παρασκευή στο OPEN εκτίμησε ότι «νομίζω ότι αν τον συμβούλεψε ο κύριος Άρης Σπηλιωτόπουλος τον πρόεδρο μας να έχει μια τέτοια επικοινωνιακή τακτική, στο πρώτο εγχείρημα απέτυχε», ενώ σε ερώτηση για την «μεταγραφή» του πρώην «γαλάζιου» Υπουργού, καλή ή κακή μεταγραφή νομίζω ότι οι άνθρωποι που επαγγελματικά συνεργάζονται με τον Πρόεδρο ενός κόμματος, δεν μπαίνουν σε θέμα μεταγραφής, παρατήρησε.

Πάντως, ο κ. Σπίρτζης διεμήνυσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει καραμανλικός. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο πολιτικό εύρος, ιδεολογικό εύρος. Επομένως, το λέει το καταστατικό του είναι από το δημοκρατικό Κέντρο, την σοσιαλιστική Αριστερά, την αριστερή σοσιαλδημοκρατία, ΤΗΝ οικολογία, την ευρωπαϊκή Αριστερά, τη ριζοσπαστική Αριστερά», απαντώντας πως ο κ. Κασσελάκης «οφείλει» να το σέβεται, αν και «εντάξει, υπάρχουν πολλές στιγμές και τότε διαφοροποιούνται πιθανά κάποια στελέχη που φαλτσάρει λίγο» ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως είπε.

Κληθείς να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα «ξεσκίσει» όποιον βάλλει κατά των γιατρών του ΕΣΥ.

«Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όσοι είμαστε στη δημόσια σφαίρα, πρέπει να έχουμε λίγο πιο προσεκτικές διατυπώσεις σε μια σειρά από ζητήματα. Δεν το λέω σημειακά, είναι γενική αρχή αυτή» ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments