Πολιτική

Μητσοτάκης: Στην Άρτα συνοδευόμενος από τον γιο του Φρέντι Μπελέρη [pics]

Μητσοτάκης: Στην Άρτα συνοδευόμενος από τον γιο του Φρέντι Μπελέρη [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μητσοτάκης: Στην Άρτα συνοδευόμενος από τον γιο του Φρέντι Μπελέρη [pics]

Στην πόλη της Άρτας συνεχίζεται - μετά το Αγρίνιο - η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Στην πόλη της Άρτας συνεχίζεται – μετά το Αγρίνιο – η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνοδεύεται στην πόλη της Ηπείρου από τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες

Το απόγευμα, στις 18:30, ο κ.Μητσοτάκς θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.

Μητσοτάκης: Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές [vid]

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τις δύο νίκες του Μαΐου και του Ιουνίου. Να τριτώσουν οι εκλογικοί θρίαμβοι της Νέας Δημοκρατίας με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή», τόνισε από το Αγρίνιο, όπου βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών.

Παράλληλα, ζήτησε να σταλεί το μήνυμα «ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετια γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε για τα μεγάλα ποσοστά των εκλογών του 2023 και τόνισε: «αυτά μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο Μαξίμου να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας για να αλλάζουμε τον τόπο μέρα μέρα».

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και να την κάνουμε πρωταθλήτρια», πρόσθεσε ακόμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments