Ερωτοσκόπιο 6/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 17:32 5 Δεκεμβρίου 2016, 17:32

Κριός: Διαχέετε την πολύτιμη ενέργεια και χρόνο σας, για να πείσετε τους άλλους για την αλήθεια της αγάπης σας. Λοιπόν, αυτό μην το κάνετε. Όποιος σας θέλει μπορεί να κάνει την προσωπική του προσπάθεια, για να σας κατακτήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ταύρος: Διασκεδάστε όσο μπορείτε αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι μια εξαιρετική αστρολογική περίοδος που μπορείτε να λύστε πολλές, από τις επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας. Τύχη σε καινούργια φλερτ, για τους ελεύθερους και χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Δίδυμοι: Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στον άνθρωπο σας, και τον βλέπετε να έχει μια θλίψη στο πρόσωπο του, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τον ρωτήστε. Μην υποθέτετε, θα πέσετε έξω και πιθανόν να εκτεθείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Καρκίνος: Μεγάλη η αποχή σας, από την αγάπη και τα λοιπά συναισθήματα. Αυτό φυσικά και συνδέεται, με κάποια παλαιότερη σας ερωτική απογοήτευση που ακόμη σας στοιχειώνει. Κάντε ότι καλύτερο, μπορείτε για τον εαυτό σας και προχωρήστε μπροστά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Λέων: Το εφέ και τα πολλά λόγια δεν είναι για το πύρινο ζώδιο σας. Πείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ευθέως την άποψη σας και μην αφήνεστε στα χέρια και την σκέψη κανενός. Οι αδέσμευτοι είναι ένα βήμα, πριν ανταμώσουν τον έρωτα της ζωής τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Παρθένος: Έχετε εξιδανικεύσει τον άνθρωπο, που μόλις έχετε γνωρίσει, και αυτό είναι πιθανόν να σας απογοητεύσει λίαν συντόμως. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας το προσφέρει όποτε είναι έτοιμη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ζυγός: Το περιβάλλον σας έχει αρχίσει και γίνεται άκρως επικριτικό με τον άνθρωπο σας, και τις γενικότερες συμπεριφορές σας. Αυτό από την μια πλευρά, πρέπει να σας προβληματίσει και από την άλλην, να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Σκορπιός: Ανοιχτά τα παράθυρα της αγάπης για εσάς. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα βρουν τον τρόπο να είναι και πάλι μαζί με τον άνθρωπο τους. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες, για τους άλλους… τους free.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Τοξότης: Αυτά που λέτε κάποιες φορές μπορεί και να πληγώνουν τον άνθρωπο σας, αλλά να μην σας το αποκαλύπτει. Μην το κάνετε. Καλύτερα να πείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και αφήστε την άλλη πλευρά, να το προσπαθήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Αιγόκερως: Οι περισσότεροι του ζωδίου, είναι στα πρόθυρα να κάνουν την επόμενη κίνηση τους. Σκεφτείτε την αρκετές φορές, και αφήστε
τον χρόνο να σας αποδείξει αν ήταν η σωστή. Πολλές και οι γνωριμίες για τους αδέσμευτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Υδροχόος: Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και αυτό είναι κάτι που σας δίνει και το έναυσμα, για να προχωρήσετε σε επόμενες δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας. Είναι πιθανόν, και να σας προλάβει ο ίδιος με τις δικές του προτάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Ιχθύς: Διαθέστε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να αναθερμάνει το κλίμα, στο μεταξύ σας. Ο Ποσειδώνας σε ερωτικές όψεις με την Αφροδίτη, θα δώσουν ευκαιρίες στους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

www.astro-live.gr

TAGS: