Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 12 ως 18/12/2016 | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:49

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, φίλε μου Κριέ, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη, στοιχείο που θα διαπεράσει στο βλέμμα σου. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα ερωτικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να την δεχτείς.


ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Γοητεία, τόλμη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, φίλε μου Ταύρε, με τη Σελήνη στους Διδύμους και αργότερα στον Λέοντα θα εντυπωσιάσεις και ταυτόχρονα θα ερωτευτείς. Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βγάλει στην αναζήτηση, θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα καταφέρεις να πιάσεις στόχο. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.


Σε σχέση: Ήρεμη, ερωτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα προσκολληθεί επάνω σου, δε θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, η Σελήνη στον Καρκίνο θα περιορίσει την αντιδραστικότητά σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα, ερωτικά και χαλαρά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Να ξέρεις πως οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας, θα τηρηθούν.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Έρχεται νέα γνωριμία, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του και μάλιστα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα έχεις τη δύναμη να προσελκύσεις και τη σωστή μέθοδο για να κατακτήσεις. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει σοβαρές βλέψεις για σένα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δοθεί ευκαιρία σταθερού δεσμού.


Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσεις να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Θα καταφέρεις να επηρεάσεις τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις που έχει το ταίρι σου, ωστόσο με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα καλό θα είναι να αποφύγεις την απαιτητική ή εξουσιαστική στάση, γιατί η πίεση θα φέρει αντίποινα. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κυριαρχήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Αγαπητέ μου Καρκίνε, στα μέσα της εβδομάδας επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου. Ναι μεν θα υπάρξει καινούργιο πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και επανένωση.


Σε σχέση: Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 14 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη. Η εμφανιστή της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου.


ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Ελεύθερος, ωραίος και μοιραίος θα είσαι, φίλε μου Λέοντα, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου ελκυστική θα κάνουν την αύρα σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος και εντυπωσιασμός. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, αμοιβαία αισθήματα θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.


Σε σχέση: Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα προβείς σε θερμές ερωτικές πράξεις. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να αποφύγεις υποσχέσεις περί δεσμεύσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέλος στα παλιά, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου και να βγεις ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα σου συστήσουν. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να αφεθείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου, η Σελήνη στον Λέοντα θα τονώσει τη σεξουαλική σου πλευρά.


Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας μικρό εντάσεις θα συμβούν, που όμως θα είναι περαστικές, σε περίπτωση που εμφανιστούν σκαμπανεβάσματα μέσα στη σχέση σου μη δώσεις περεταίρω έκταση, θα φύγουν γρήγορα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα, εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα περάσετε θερμές ερωτικές στιγμές, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Αν υπάρχουν εντάσεις φεύγουν, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας.


ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Εσύ που αιωρείσαι ερωτικά και δεν έχεις βρει ακόμα το στόχο σου, να ξέρεις πως με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στους Διδύμους, πρόσωπο όμορφης εμφάνισης θα κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σου, κύριο μέλημά σου θα είναι η εικόνα σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού.


Σε σχέση: Ερωτισμός και θερμότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν έντονες στιγμές έλξης, ίσως και πάθους. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και αργότερα στον Λέοντα, θα φέρει θερμά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε και να απολαύσετε τον έρωτα σας χωρίς προβληματισμούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση μελλοντικής εξέλιξης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Καινούργια γνωριμία αναζητάς, φίλε μου Σκορπιέ; Ή μήπως προσμένεις καρτερικά την επανασύνδεση; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, να ξέρεις πως αν κινηθείς, θα επιτύχεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, θα σου φέρουν γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του προσώπου που επιθυμείς. Η εβδομάδα σου θα είναι τυχερή, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα.


Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και αργότερα στον Λέοντα, θα σε ωθήσουν σε ενέργειες πάθους, ίσως να μην λείψουν αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Έντονα θα είναι τα αισθήματά σου, θα αναζητήσεις βάθος, θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την έκταση των όσων νιώθει για σένα το ταίρι σου. Θα πιέσεις για συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι αλήθειες που θα διαπιστώσεις θα σου δώσουν χαρά, θα σε βγάλουν από τις ανασφάλειές σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Τοξότη, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούργιο; Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.


Σε σχέση: Η Πανσέληνος τους Διδύμους και αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, δε θα σε αφήσουν να βαλτώσεις σε μια σχέση που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν πρόκειται να σε πάει μπροστά. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Η τωρινή εβδομάδα θα είναι σημαδιακή, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε σταυροδρόμι, που θα περιμένει τις αποφάσεις σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στους Διδύμους, αισιόδοξη, απελευθερωμένη και ερωτική θα είναι η στάση σου, γοητευτικό το στυλ σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου. Το κλείσιμο του εξαημέρου θα σε βρει σε νέα σχέση. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα καταφέρει να δώσει νόημα στην ερωτική σου ζωή, η καθημερινότητά σου πλέον θα είναι τελείως διαφορετική!


Σε σχέση: Συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και λίγο αργότερα στον Λέοντα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα, θα βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης και όντως θα καταφέρεις να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα πιο μπροστά. Ίσως να μην ακουστεί πρόταση δέσμευσης, θα γίνουν όμως σχέδια που θα στηρίζονται σε σοβαρές πλέον βάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα βρουν τρόπο να σε κάνουν να ερωτευτείς, ετοιμάσου, τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και εντυπωσιακά. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο ζωηρής και θέρμης προσωπικότητας, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσά σας. Προμηνύεται έναρξη ολοκαίνουργιου δεσμού, θα υπάρξει πάθος και δυνατό συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να μην καταφέρεις να το βγάλεις ποτέ από την καρδιά σου ή από τη ζωή σου.


Σε σχέση: Φίλε μου Υδροχόε, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και με την Πανσέληνο στους Διδύμους, η στάση σου θα είναι ανέμελη, χαλαρή και ιδιαιτέρως ερωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, η απάντηση που θα λάβεις θα είναι θετική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.


ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με την πρώτη ματιά θα σε εξιτάρει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές που θα είναι ικανές να φέρουν ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Ετοιμάσου, θα αποκτήσεις σταθερό ερωτικό ταίρι!


Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα, θα θελήσεις ηρεμία, αγάπη και έντονο ερωτισμό. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου, θα τα βρεις, εσύ με δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες θα δημιουργήσεις ερωτικό κλίμα. Οι πράξεις σου θα κάνουν το πρόσωπο που αγαπάς να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης.

Πηγή: myastro.gr

TAGS: