Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 29/12 Πέμπτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 17:41 28 Δεκεμβρίου 2016, 17:41

Κριός: Δεν υπάρχει τίποτα που να σταματάει τις επιθυμίες σας, και εν σχέση με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δείχνει να πηγαίνει όλο και καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Από τις πρώτες ημέρες του έτους, όλα θα δείχνουν πολύ καλύτερα και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δυνατότητα μέχρι και επανασύνδεσης.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Δίδυμοι: Οι ψευδαισθήσεις τελειώνουν και εσείς πια θα δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας, η οποία έχει γίνει μέτρια.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να λήξει το τρέχον έτος, προκειμένου να δείτε και να αποφασίσετε, για μια καινούργια γνωριμία που σας πολιορκεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Λέων: Εσείς και η ανασφάλεια σας, έχετε ανάγκη από πρακτικές αποδείξεις μέσα από τον άνθρωπο σας. Μην το παρακάνετε και εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Η λογική σας είναι σε πλήρη αντίθεση με την καρδιά σας. Αυτό θα πρέπει να το συντονίσετε, αν θέλετε να βρείτε την ευτυχία στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Οι θέσεις Ερμή και Αφροδίτης, σας κάνουν να είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Σκορπιός: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Έχουν γίνει πολλά λάθη αυτό το χρονικό διάστημα, και θα πρέπει οι παρεξηγήσεις να αποφευχθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Τοξότης: Πολλά τα καλά αστρολογικά που σας δίνουν την εύνοια τους, προκειμένου να έρθετε σε μια καλύτερη επικοινωνιακή σύμπνοια με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Αιγόκερως: Όλα είναι σε μια υπερκινητικότητα γύρω σας και σας κάνουν να θέλετε να κάνετε και εσείς τις προσωπικές σας αλλαγές. Τολμήστε το λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος: Έχετε λίγες μέρες στην διάθεση σας, για να βρείτε εκείνους τους τρόπους που θα φέρετε και πάλι μέσα στην αισθηματική σας ζωή, το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Τουλάχιστον δύο άτομα θα σας προσεγγίσουν τις επόμενες ώρες – μέρες, και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: