Διεθνή

Ivan Fandino: Νεκρός ο 36χρονος διεθνούς φήμης ταυρομάχος από χτύπημα ταύρου (pics & vid)

Ivan Fandino: Νεκρός ο 36χρονος διεθνούς φήμης ταυρομάχος από χτύπημα ταύρου (pics & vid)
Συμμετείχε στο φεστιβάλ ταυρομαχιών Aire-sur-l'Adour.

Ο διεθνούς φήμης Ισπανός ταυρομάχος Ivan Fandino έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στη Γαλλία, όταν παραπάτησε στον μανδύα του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο ταύρος να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα.

Φωτογραφίες και βίντεο απαθανάτισαν τον 36χρονο Fandino να μεταφέρεται έξω από την αρένα, υποβασταζόμενος, αιμόφυρτος και υπό φρικτούς πόνους.

Άμεσα τον παρέλαβε ασθενοφόρο, μέσα στο οποίο, καθ’ οδόν για τον νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή. Ο Fandino συμμετείχε στο φεστιβάλ ταυρομαχιών Aire-sur-l’Adour και είχε πάρει μέρος σε ακόμα μία ταυρομαχία, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ο Fandino είναι ο πρώτος ταυρομάχος που χάνει τη ζωή του στη Γαλλία, εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Τελευταία φορά που ταυρομάχος έχασε τη ζωή του στη Γαλλία, ήταν σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Sud-Quest το 1921, όταν ο Isidoro Mari Fernando άφησε την τελευταία του πνοή στην αρένα της Μπεζιέ.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Fandinο δέχτηκε τα χτυπήματα ταύρου. Το 2015, στην Παμπλόνα, ταύρος τον πέταξε στον αέρα, ωστόσο ήταν σε ταυρομαχία στην Μπαγιόν, που τραυματίστηκε πιο σοβαρά, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Τέλος, να αναφερθεί ότι περισσότεροι από 1.000 ταύροι σκοτώνονται ετησίως, στις αρένες της γαλλικής επικράτειας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments