Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Αττικής για την τραγωδία στον Σχινιά: Βαθιά οδύνη για τον θάνατο των δύο ανθρώπων

Η Περιφέρεια Αττικής για την τραγωδία στον Σχινιά: Βαθιά οδύνη για τον θάνατο των δύο ανθρώπων
Ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν.

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Σχινιά, όπου κατέπεσε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- ψεκαστικό ελικόπτερο και σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, ενώ ένας ανασύρθηκε ζωντανός.

Δύο από τα τρία μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά. Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ. 

Για το τραγικό συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής

Όπως αναφέρεται σε αυτή: Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για το τραγικό συμβάν της πτώσης του ψεκαστικού ελικοπτέρου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του πιλότου και ενός από τους δύο συνεπιβαίνοντες.

Το μοιραίο ψεκαστικό ελικόπτερο είχε ολοκληρώσει αεροψεκασμό στο πλαίσιο δράσεων κουνουποκτονίας στον υδροβιότοπο του Σχοινιά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το ελικόπτερο κατέπεσε σε βαλτώδες τμήμα του υδροβιότοπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments