Η Μαρία Κορινθίου απαντά στους επικριτές της: «Είναι η τελευταία φορά…» (Vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Νοεμβρίου 2017, 22:35

Η εντυπωσιακή ηθοποιός εμφανίζεται στην τελευταία σκηνή του έργου με ακάλυπτο το στήθος της στους θεατές, όπως άλλωστε γινόταν και στην κινηματογραφική εκδοχή του μιούζικαλ. Μετά τον σχετικό ντόρο το ρούχο άλλαξε αφού κέντησαν πάνω πούλιες ενώ τοποθετήθηκαν πουλιά προκειμένου να καλύψουν το στήθος της Μαρίας Κορινθίου.

Ο Γιώργος Βάλαρης, σκηνοθέτης της παράστασης σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με την Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και η Μαρία Κορινθίου:

«Να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο »Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε »μη δίνεις σημασία».

Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι.

Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου».

πηγή:  dailymedia.gr 

TAGS: