Δήμος Πειραιά: Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο 7ο Λύκειο | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2017, 17:53

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών και των καθηγητών δώρισε ο Δήμος Πειραιά στο 7ο Γενικό Λύκειο της πόλης. Η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης προσπάθειας του δήμου για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων του Πειραιά. Σημειώνεται ότι ο δήμος έχει ήδη δωρίσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε άλλα σχολεία της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Βεντούρης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Καλαμακιώτης βρέθηκαν στο 7ο Λύκειο Πειραιά, για την παράδοση των υπολογιστών, όπου τους υποδέχθηκε η διευθύντρια του σχολείου, Σμαράγδα Κόλλια.

Ο αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Διεύθυνσης Επικοινωνίας, Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης, Ανδρέας Βεντούρης, σε σχετικές δηλώσεις ανέφερε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και το 7ο Γενικό Λύκειο, αλλά και πολλά άλλα σχολεία του Πειραιά, έχουν πρόβλημα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς διαθέτουν λίγους και παλιούς. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες, καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια. Έτσι και σήμερα, με την παράδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεν λύνουμε φυσικά το πρόβλημα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βελτιώνουμε σταδιακά την κατάσταση».

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Νικόλαος Καλαμακιώτης, τόνισε πως εξαιτίας της υφιστάμενης κατάστασης των υποδομών των σχολείων του Πειραιά, η οποία χρήζει βελτίωσης, ως δημοτική Αρχή, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναβαθμιστούν αυτές οι υποδομές.

TAGS: