Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Εμπρηστής βάζει φωτιά – Συνελήφθη και δικάζεται

Βίντεο – ντοκουμέντο: Εμπρηστής βάζει φωτιά – Συνελήφθη και δικάζεται
Συγκλονίζουν τα δύο βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν εμπρηστή να βάζει φωτιά!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media. Ένα βίντεο που έχει τραβήξει ένας οδηγός στο Νομό Ηλείας, ο οποίος αντιλήφθηκε εμπρηστή να βάζει φωτιά και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική.

Στο βίντεο φαίνεται ο εμπρηστής, ο οποίος συνελήφθη και δικάζεται σήμερα, να μπαίνει μέσα στα χόρτα και να βγαίνει μετά από λίγο. Ο οδηγός πέρασε από το σημείο και είδε τις πρώτες εστίες φωτιάς που είχε βάλει.

Διαβάστε τι γράφει ο άνθρωπος που τράβηξε τα δύο βίντεο:

“Την Κυριακή 22/07/18 και διερχόμενος από το σημείο της Μαραθιάς εντόπισα μια εστία φωτιάς.. Σαν εθελοντής διασώστης της Εοδ Νομού Ηλείας ξεκίνησα να κάνω setup και να παρατηρώ τον περιβάλλοντα χώρο για τυχόν κινδύνους που εγκυμονούν. Παρατήρησα σε αυτό το σημείο κοντά κάποιον άνθρωπο ο οποίος πίστεψα στην αρχή ότι μπορεί να είναι εκεί για να βοηθήσει. Προσπερασα το σημείο με το αυτοκίνητο μου και έκανα αναστροφή ποιο κάτω που μπορούσα και ξαναπήγα προς την φωτιά και είδα άλλες δυο νέες εστίες και αυτόν τον άνθρωπο να απομακρύνετε. Σε αυτό το σημείο ήμουν υποψιασμένος πως αυτός ήταν που τις έβαλε και ξεκίνησα να τον παρακολουθώ έχοντας ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για τον ύποπτο. 10 λεπτά αργότερα 1 χλμ μακριά αυτός ο άνθρωπος χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία μου ξαναμπαίνει στα χόρτα και εκεί πλησιάζω και τον βιντεοσκοπο. Παρακάτω θα δείτε να είναι στα χόρτα να βγαίνει από εκεί, να απομακρύνετε και λίγο αργότερα να μιλάω πάλι με την πυροσβεστική και να ξεκινούν οι καπνοί. Αύριο δικάζεται στην Αμαλιαδα και ελπίζω να μην την γλυτώσει γιατί ο εμπρησμός είναι Εν δύναμη και φόνος και βιασμός της φύσης πράγμα που το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα”.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments