Διεθνή

Η γυναίκα που γλίτωσε από τον ISIS: “Διάβασα το σενάριο της ταινίας και είπα στον παραγωγό «θα με σκοτώσουν»”

Η γυναίκα που γλίτωσε από τον ISIS: “Διάβασα το σενάριο της ταινίας και είπα στον παραγωγό «θα με σκοτώσουν»”
Η εξομολόγηση της πορνοστάρ η οποία γνώριζε από πριν πως θα την απειλήσουν. "Όλη η Μέση Ανατολή ήταν εναντίον μου. Ο Λίβανος με αφόρισε, η οικογένειά μου με αφόρισε".

Για τα όσα έζησε όταν την απειλούσαν πως θα την αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μίλησε η Μία Καλίφα. Η πρώην πορνοστάρ είχε στοχοποιηθεί από τους μουσουλμάνους και τους τζιχαντιστές εξαιτίας μίας σκηνής στην οποία πρωταγωνιστούσε φορώντας χιτζάμπ (μαντήλα που καλύπτει τα μαλλιά και το λαιμό).

Η Μία Καλίφα ισχυρίζεται στο BBC Radio ότι μόλις διάβασε το σενάριο της ερωτικής ταινίας «είδα τον παραγωγό στα μάτια και του είπα “θα με σκοτώσουν”».

Μετά από μία εβδομάδα η πορνοστάρ ξεκίνησε να δέχεται απειλές για τη ζωή της: «Όλη η Μέση Ανατολή ήταν εναντίον μου.΄Ο Λίβανος με αφόρισε, η οικογένειά μου με αφόρισε. Όλοι οι Μουσουλμάνοι στο Twitter μου συμπεριφέρονταν με αυτό τον τρόπο».

«Θα μπορούσα να αρνηθώ να γυρίσω τη σκηνή. Αλλά όταν είσαι 21 ετών δεν ήξερα πως έχω το δικαίωμα να το κάνω», συμπληρώνει η Μία Καλίφα και εξιστορεί τις απειλές που δέχτηκε από το Ισλαμικό Κράτος:

«Έκαναν photoshop μία φωτογραφία μου με ένα αποκεφαλισμένο σώμα. Δεν θυμάμαι το κείμενο που την συνόδευε, αλλά μόνο πως με απειλούσαν και το πήρα στα σοβαρά. Υπήρχε μία φωτογραφία του διαμερίσματος μου από το Google Maps με απειλές για τη ζωή μου. Το ISIS χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Twitter και έκανε προπαγάνδα με αποτέλεσμα να κλείσει. Μου επιτέθηκαν από παντού».

«Κανείς που με παρενοχλεί στο ίντερνετ δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι», λέει η Khalifa, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό αυτό την έκανε πιο δυνατή. «Προσπαθώ να διακωμωδήσω όλα όσα μου συνέβησαν επειδή μπορούσαν να ήταν πολύ, πολύ χειρότερα», καταλήγει η πρώην πορνοστάρ.

Πρόσφατα η Μία Καλίφα είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της «χαζή» που «δεν ήξερε τι σκεφτόταν. Μόλις άρχισα να κερδίζω δημοτικότητα, τότε ήταν που σκέφτηκα “Φύγε, σταμάτα”. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εξαρχής. Απλά ήθελα να χαλαρώσω και να επαναστατήσω λίγο. Δεν το αξιολόγησα».

Η 25χρονη επιμένει επίσης πως η απόφαση της να ασχοληθεί με το πορνό ήταν «λάθος» και πλέον λυπάται επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τη δημόσια εικόνα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μεγάλος γκουρού της Ινδίας κρίθηκε ένοχος για βιασμό (vid)

Μακελειό στο Τορόντο: Οι αρχές εξετάζουν μήνυμα του δράστη στο Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments