Αθλητισμός

Παιχνίδι «επιβίωσης» για τον Στραματσόνι το αιώνιο ντέρμπι

Παιχνίδι «επιβίωσης» για τον Στραματσόνι το αιώνιο ντέρμπι
Τα μηνύματα που στέλνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναλύει γιατί είναι καλύτερο για το τριφύλλι να ξεκινήσει την αναζήτηση νέου προπονητή πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του 7ου ομίλου με μόλις ένα βαθμό, απειροελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, πολλούς τραυματισμούς, γιούχα από τον κόσμο και τον Ολυμπιακό να περιμένει με άγριες διαθέσεις το παιχνίδι της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τις τελευταίες ημέρες, διαβάζουμε καθημερινά στα ρεπορτάζ του τριφυλλιού πως υπάρχει δυσαρέσκεια και προβληματισμός για την φυσική κατάσταση της ομάδας. Διαβάζουμε πως η διοίκηση των πρασίνων δεν είναι ικανοποιημένη από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αλλά παρά τα όποια προβλήματα, ο Αντρέα Στραματσιόνι στηρίζεται απόλυτα.

Όχι ακριβώς! Είναι ξεκάθαρο πως επικοινωνιακά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει την αντικατάσταση του «Στράμα» καθώς αυτή η χρονική περίοδος είναι η πιο ευνοϊκή για μία τέτοια αλλαγή. Απ’ ότι φαίνεται τα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί αλλά και η τεράστια πίεση του κόσμου, σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα του τριφυλλιού στο κυριακάτικο ντέρμπι θα σημάνουν την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή.

Πλέον, θεωρείται δεδομένο πως ο Αντρέα Στραματσιόνι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η κακή φυσική κατάσταση των παικτών, η ασταθής απόδοση της ομάδας ακόμα και η χρησιμοποίηση του Μπεργκ ενώ ένιωθε ενοχλήσεις χθες στο παιχνίδι με την Σταντάρ, σε συνδυασμό με το ότι η διοίκηση του τριφυλλιού το καλοκαίρι έκανε τόσες πολλές ποιοτικές μεταγραφές και ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση για την καλύτερη αξιοποίηση των εξαιρετικών μονάδων των πρασίνων. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως «σβήνει» το πράσινο καντηλάκι του Ιταλού προπονητή.

Βέβαια, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί διακοπή των πρωταθλημάτων και θα έχουν πάνω από 10 ημέρες για την εύρεση του επόμενου προπονητή του των πρασίνων (αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη η έρευνα αγοράς).

Παρόλα αυτά, επειδή με τους Ιταλούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος καθώς είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, ας κρατάμε μια πισινή. Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ματς της Κυριακής παρά τα τόσα πολλά προβλήματα, ο «Στράμα» θα είναι «καβάλα στ’ άλογο» και θα ατενίζει τη συνέχεια με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μέχρι τότε, η Κυριακή είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες για την προπονητική του καριέρα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments