Ζώδια

Δεκέμβριος 2016: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Δεκέμβριος 2016: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη
Φτάσαμε αισίως στο τέλος του 2016 μία χρονιά που εξάντλησε όλα μας τα αποθέματα και δοκίμασε πολλές φορές τις αντοχές μας. Ο Δεκέμβριος, παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανασυγκρότησης, όπου θα μπορέσουμε να περάσουμε πιο ανέμελες και γιορτινές στιγμές.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 17 του μήνα, ωστόσο θα μας βοηθήσει να επανεξετάσουμε τις προσωπικές μας υποθέσεις και να πάρουμε αποφάσεις που αναβάλαμε καιρό! Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κινείται στο χώρο του Υδροχόου και οι ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης και διασκέδασης θα είναι μεγάλες! Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Άρης, γεγονός που δηλώνει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες στις ανθρώπινες σχέσεις! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό το μήνα θα ευεργετήσει αρκετά ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, αφού θα βρεθεί σε αρμονία τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον Άρη! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη θα βρεθεί στο τέλος του μήνα σε τρίγωνο με τον Ουρανό και δεν πρέπει αντισταθούμε στην αλλαγή που έρχεται …. 

Δείτε όπως κάθε μήνα το ωροσκόπιο σας επιλέγοντας το ζώδιο σας! Μην ξεχνάτε ότι σας περιμένω στην εκδήλωση του Oroskopos.gr Hellenic Astrology Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι! 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με όλα σας τα πρακτικά θέματα σε κατάσταση ανάγκης κι εσείς να μην έχετε καθόλου διάθεση να ασχοληθείτε μαζί τους. Είναι από εκείνες τις περιόδους που κάποια δευτερεύοντα θέματα σας έρχονται πιο βολικά και πιο δελεαστικά. Φροντίστε όμως να μην δίνετε αφορμή στους άλλους να σας παραμερίζουν και να σας αμφισβητούν. Αισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται μετά τις 8 του μήνα, καθώς δέχεστε ευνοϊκές επιρροές από την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ενώ παράλληλα, ένα οικονομικό ζήτημα χρειάζεται διαφορετική διευθέτηση εκ μέρους σας. Ο Δίας από τον Ζυγό ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τον αυθορμητισμό αλλά και την απερισκεψία σας, ευνοεί ουσιαστικές αλλαγές και σας επιτρέπει να διορθώσετε, σε βάθος χρόνου, τα κακώς κείμενα της εργασίας και της επικοινωνίας με συνεργάτες και πελάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε φίλοι μου Ταύροι να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας προσφέρει ο μήνας στις πρώτες του μέρες και να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Στα αισθηματικά σας φαίνεται ότι οι γιορτινές μέρες σας βρίσκουν σε καλή κατάσταση, καθώς ευνοούνται οι συνεννοήσεις, η κοινή ζωή και εκτιμάται η συνέπειά σας. Ξεχωρίστε τις υποχρεώσεις από την ευχαρίστηση, δείξτε πόσο σοβαρά εργάζεστε και άλλο τόσο πόσο υποστηρίζετε τις καλές προσπάθειες. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σας δημιουργούν αμφιβολίες ως προς τη συνέχεια κάποιων εξελίξεων στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και φαίνεται ότι για κάποιο διάστημα ο καλύτερος σύμβουλος είναι η σιωπή και η σκέψη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε τις εντυπώσεις που θέλετε και σας εξυπηρετούν , να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και τους σκέφτεστε καιρό. Η διαίσθηση σας όμως σας προειδοποιεί για το τι μπορεί να εξελιχθεί λάθος αν το αφήσετε στην τύχη του, ταυτόχρονα όμως πρέπει να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σας. Άρης και Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνουν περισσότερο ευέξαπτους και λιγότερο υπομονετικούς, αλλά πρέπει να υποστηρίξετε την οικογένεια και ιδιαίτερα τα πιο ευπαθή μέλη της.  Οι γιορτές σας βρίσκουν σε καλή σχετικά διάθεση, ίσως γιατί καταλάβετε ότι πρέπει και οι άλλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αντιστοιχούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και την εξέλιξή σας. Κάποιες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν λόγω άλλων θεμάτων που θα προκύψουν, φροντίστε λοιπόν να μην βάλετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Οι γιορτές χρειάζονται ιδιαίτερο προγραμματισμό όπου γίνεται και θα περάσετε καλύτερα με μικρές συντροφιές. Είναι καιρός που επιδιώκετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, βρείτε λοιπόν τώρα την ευκαιρία να μιλήσετε γι αυτά που σας απασχολούν. Μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα, θα μπορέσετε όμως να λειτουργήσετε καλύτερα αφού θα έχει φύγει από επάνω σας το βάρος των αμφιβολιών. Οικονομικά οι πλέον ανεξάρτητοι από εσάς, φανείτε γενναιόδωροι και κερδίστε τις εντυπώσεις!

ΛΕΩΝ

Ο μήνας σας επιφυλάσσει εντάσεις στα επαγγελματικά καθώς φαίνεται να επιτείνονται κάποια αδιέξοδα, τόσο στα καθήκοντα όσο και στην διαφορετική αντίληψη ως προς το συμφέρον που υπηρετείτε. Από τις 8 του μήνα όμως οι ευνοϊκές επιδράσεις της Αφροδίτης και του Άρη από τον Υδροχόο, δημιουργούν ευτυχείς αντιπερισπασμούς σε προσωπικά, κοινωνικά και αισθηματικά σας θέματα, οι οποίοι αντισταθμίζουν την πίεση σε ότι προαναφέρθηκε. Ο Δίας από τον Ζυγό εξακολουθεί να σας έχει υπό την προστασία του, μπορεί όμως να σας κάνει εξαιρετικά ριψοκίνδυνους και να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Οι γιορτές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σημαντικά συναισθήματα και συγκινήσεις, από συγγενείς, φίλους, αλλά και αγνώστους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στη ζωή σας από τα πρόσφατα γεγονότα στους σημαντικούς τομείς, φαίνεται ότι αναιρείται σιγά – σιγά, αν και, θα αργήσετε να την ξεχάσετε. Δείτε το σαν μια προειδοποίηση για τη δύναμη του πεπρωμένου, σαν μια άσκηση που σας κράτησε σε ετοιμότητα και σας βοήθησε να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, χωρίς όμως να σας φέρει βοήθεια από τους άλλους. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας, η οξυδέρκειά σας και ο κόμπος που έχει φτάσει στο χτένι, σας βοηθούν να υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις σας και σας φέρνουν, εκεί κοντά στις γιορτές, ένα ειδικό δώρο που θα σας αποζημιώσει για την υπομονή και τη στωικότητά σας!

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις, στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις σας. Ο μήνας, με την εύνοια του Δία από το ζώδιό σας, είναι το πιο καθοριστικό διάστημα για να κλείσει η χρονιά με θετικό πρόσημο. Αφροδίτη και Άρης από τον Υδροχόο, σας παρακινούν να δράσετε ποικιλοτρόπως και σας επιτρέπουν να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίσατε ανταγωνισμούς και παρασκήνιο σε ευαίσθητους τομείς. Είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε την εύνοια που απολαμβάνετε και να μην αφήσετε τις όποιες ευκαιρίες να χαθούν. Αισθηματικά είστε καλύτερα από ότι στο παρελθόν, αλλά τις γιορτές θα πρέπει να προσέξετε τις συναναστροφές σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και ανακατατάξεων στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή χρειάζεται ο χώρος της εργασίας, καθώς δημιουργείται κάποιο παρασκήνιο το οποίο θα έρθει στην επιφάνεια μετά τις 19 του μήνα, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Αν σας παραξενεύει η αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων, αν τα πράγματα γίνονται ανεξήγητα πιο εύκολα για εσάς μέχρι τις 19, τότε να περιμένετε δυσάρεστες ανατροπές, εκτός και εάν έχετε καλύψει τα νώτα σας. Αισθηματικά ο μήνας διατηρεί τις ευαίσθητες ισορροπίες αν φροντίσετε να μην ωθήσετε τα πράγματα στα άκρα και αν δεν φανείτε ανυπόμονοι. Οι γιορτινές μέρες σας φέρνουν κάποια πρακτικά δώρα, είτε στα οικονομικά, είτε σε ένα ηθικό ζήτημα το οποίο σας απασχολεί εδώ και κάποιο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοούνται οι σοβαρές εξελίξεις στα αισθηματικά σας και πρέπει να φερθείτε ανάλογα. Μην διστάζετε άλλο να αναλάβετε ευθύνες και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να μην συμβαίνουν θεαματικά γεγονότα στη ζωή σας αυτόν τον Δεκέμβρη, θυμηθείτε όμως την θετική έκβαση και την ικανοποίηση που πήρατε τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, να εργαστείτε περισσότερο προς τη σωστή κατεύθυνση και να δώσετε περιθώρια στους άλλους να παίξουν στη ζωή σας, το ρόλο που τους αντιστοιχεί. Οι γιορτές θα είναι συντηρητικά ευχάριστες, διαφορετικές από ότι τις περιμένετε και, για κάποιους από εσάς, καθοριστικές. Οικονομικά κρατηθείτε στα όρια της ασφάλειας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας θέλει πολύ δραστήριους, εφευρετικούς και καθόλου φυγόπονους. Είναι το διάστημα που μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από όσα φανταζόσασταν σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείτε να αμελήσετε κάποιον, για χάρη κάποιου άλλου. Από τις 8 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα, σας απασχολούν οι σχέσεις σας γενικότερα και ταυτόχρονα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε ένα περιουσιακό σας στοιχείο, ή ένα μυστικό. Οι γιορτινές μέρες προσφέρονται για μικρές αποδράσεις, καλή συντροφιά, οικογενειακή θαλπωρή και ουσιαστική φροντίδα στα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρέφει η αυτοπεποίθηση και αλλάζουν κάποια δεδομένα πρώτα στην προσωπική και λίγο αργότερα στην επαγγελματική σας ζωή. Δικαιώνεστε σε κάποιες από τις επιλογές σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στη συμπεριφορά και στη στάση σας σε θέματα που άπτονται του πρακτικού σας συμφέροντος. Η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στο ζώδιό σας και από τις 8 έως τις 18 γίνεστε ακαταμάχητοι σε οτιδήποτε, αρκεί να ενεργήσετε με σοβαρότητα και σωστή προετοιμασία. Οι νέες ιδέες, γνωριμίες και ασχολίες προβλέπεται να σας βοηθήσουν να αλλάξετε συνήθειες, κατευθύνσεις, ακόμα και συμπεριφορά. Οι γιορτινές μέρες και οι κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από άλλους, σας επιτρέπουν να περάσετε καλύτερα. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην παρασύρεστε από δημιουργικές ανοησίες!

ΙΧΘΥΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ο τομέας ενδιαφέροντός σας αυτόν τον μήνα, μην προσπαθήσετε όμως να εξηγήσετε με την αυξημένη σας ανασφάλεια αυτά που συμβαίνουν. Οι προσφορές είναι προσφορές και θα λειτουργήσουν καλύτερα αν απλά τις δεχτείτε όπως έχουν. Αν κάτι στραβώσει θα οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς και θα πρέπει να κινηθείτε με ταχύτητα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρακτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται να καθυστερούν στην εξέλιξή τους, πολλά όμως οφείλονται στη γενικότερη δύσκολη κατάσταση και όχι σε κάποιες ειδικές συνθήκες που πρέπει να εξεταστούν. Οι γιορτινές μέρες επιδρούν θετικά στον ψυχισμό σας, αφού το στοιχείο της έκπληξης και του θετικού απρόοπτου θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. 

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments