Αθλητισμός

Ο Μποκανί έχει «καρφώσει» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! (vids)

Ο Μποκανί έχει «καρφώσει» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! (vids)
Ο Ντιεμερσί Μποκανί έχει σκοράρει τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και απέναντι στον Ολυμπιακό ως παίκτης της Σταντάρ Λιέγης. n

Ο Ντιεμερσί Μποκανί έρχεται στον Ολυμπιακό με τις δάφνες ενός προικισμένου σκόρερ, ο οποίος ανάμεσα στα «θύματα» του είχε συμπεριλάβει στο παρελθόν, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό!

Ο επιθετικός από το Κονγκό βρήκε δίχτυα απέναντι τους την ίδια σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, σε δύο βελγικές νίκες στο «Σλεσίν», αλλά για διαφορετική διοργάνωση.

Στις 4 Νοεμβρίου του 2009, ο Μποκανί με ένα διαγώνιο δεξί σουτ λίγο πριν το ημίχρονο, νίκησε τον Νικοπολίηδ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λιέγης, που επικράτησε τελικά με 2-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μερικούς μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου του 2010, ο Μποκανί σκόραρε και εναντίον του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό για τους «16» του Europa League.

Με τους Βέλγους να έχουν ήδη κερδίσει το πρώτο ματς στο «ΟΑΚΑ» με 1-3, ο Αφρικανός φορ έδωσε τη χαριστική βολή λίγο το τέλος του ημιχρόνου.

Με έξοχη ατομική ενέργεια και ξερό βολέ, ο Μποκανί «εκτέλεσε» τον Γκαλίνοβιτς και «υπέγραψε» το 1-0 που έμεινε ως το τέλος.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments