Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μετά τον Καμπέσας έρχεται 9άρι!

Παναθηναϊκός: Μετά τον Καμπέσας έρχεται 9άρι!
Μετά το λάτιν "πακέτο" με Λουτσιάνο και Καμπέθας που έρχονται σήμερα στην Ελλάδα και ενισχύουν σημαντικά το τριφύλλι σε θέσεις όπου υπάρχουν τρανταχτά κενά, ο Παναθηναϊκός φουλάρει πλέον για τον (πρώτο) στράικερ!

Η άφιξη των δύο λάτιν Λουτσιάνο Νέβες (Βραζιλία/24/επιθετικός/Κορίνθιανς) και Μπράιν Καμπέσας (Ισημερινός/20/αριστερός εξτρέμ/Αταλάντα) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κλείνει σαφώς δύο από τις πιο τρανταχτές τρύπες που υπήρχαν στο έμψυχο υλικό του τριφυλλιού.

Τόσο ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο, που αποκτήθηκε με κόστος 400 χιλ. ευρώ και θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο έναντι 650 χιλ. ευρώ το χρόνο και για τον οποίο προφανώς οι αγωνιστικές προσδοκίες είναι αυξημένες, όσο και ο Καμπέσας που θα αποκτηθεί για ένα χρόνο ως δανεικός με κόστος περί τις 300 χιλ. ευρώ (η Αταλάντα πείστηκε με τα χίλια ζόρια να δώσει τη συγκατάθεσή της και δεν δέχτηκε να μπει οψιόν αγοράς στον παίκτη, όπως ισχυρίζονται μανατζερικές πηγές στην Ιταλία) επιλέχθηκαν από το προπονητικό τιμ του Ουζουνίδη.

Ήταν οι πρώτες του επιλογές στη λίστα (γεγονός με τεράστια σημασία για το «χτίσιμο» της ομάδας πάνω στα «θέλω» του ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει ο προπονητής, έστω και αν αυτό συμβαίνει πασιφανώς πολύ αργά και με αρκετά ανοιχτά μέτωπα ενόψει προκριματικών).

Δεν θα μπορούσε, εν τούτοις, να συμβεί διαφορετικά με τις υφιστάμενες δυσκολίες στη λειτουργία της ΠΑΕ, όσα έγιναν με τον Μπεργκ, τον Λυμπερόπουλο, τον Μολέδο, τον Χουλτ και το οικονομικό κραχ που λίγο έλειψε να έρθει αλλά ευτυχώς για το σύλλογο οι εξελίξεις και τα δεδομένα δείχνουν πως έχει μπει ένα «φρένο» στον κατήφορο.

Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτό θα είναι προσωρινό ή θα γίνουν τουλάχιστον τα ποδοσφαιρικά  και τα επιχειρηματικά αυτονόητα. 

Το σίγουρο είναι ότι βλέπουμε εμπράκτως κάτι να κινείται μεταγραφικά (ειδικά με τον Λουτσιάνο αλλά και τον Καμπέσας που φαίνονται «ψαγμένες» επιλογές).

Οι πληροφορίες μας, εξάλλου, αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τον (πρώτο από τους δύο) επιθετικό κορυφής. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι αποφάσεις του προπονητικού τιμ για τον «Νο1 εκλεκτό» θα παρθούν τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες…

Οχι (τώρα;) για Γιάννου 

Η περίπτωση του Γιάννου ενδεχομένως να μείνει για λίγο καιρό στα υπόψιν (όχι όμως και σίγουρα, γιατί υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι), πλην όμως  δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη φάση της επιλογής επιθετικού, μιας και στο μεταγραφικό πλάνο υπολογίζονται δύο (διαφορετικών χαρακτηριστικών) 9άρια, τα οποία μαζί με τον Μολίνς θα συμπληρώσουν την τριάδα των στράικερ.

Σε αυτή τη φάση ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις φορ και ο ένας εξ αυτών προβλέπεται να αποτελέσει και την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου μετά το «λάτιν» πακέτο των Λουτσιάνο και Καμπέσας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments