Διεθνή

Ερντογάν: Η στιγμή που ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών του τραγουδά, οι οπαδοί και άλλα περίεργα (pics&vid)

Ερντογάν: Η στιγμή που ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών του τραγουδά, οι οπαδοί και άλλα περίεργα (pics&vid)
Μία περίεργη στιμή στιγμάτισε το ταξίδι του Τούρκου Προέδρου, Ρετζάπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σερβία, όταν ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας άρπαξε το μικρόφωνο.

Ο υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, γνωστός για την αγάπη του στη μουσική, τραγούδησε στα τουρκικά μάλιστα το τραγούδι «Οσμάν Αγά» τιμώντας τον Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου οι πρόεδροι των δύο χωρών αντάλλαξαν δώρα. Ο Βούτσιτς χάρισε στον Ερντογάν ένα χαλί και εκείνος του δώρισε ένα σκάκι και ένα ποδήλατο με την επιγραφή «Αλεξάνταρ Βούτσιτς».

Ο Ερντογάν μάλιστα είχε ενθουσιώδη υποδοχή στο Νόβι Πάζαρ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαντζάκ στη νοτιοανατολική Σερβία καθώς οι μουσουλμάνοι της πόλης τον καλωσόρισαν κρατώντας πανό με την επιγραφή «Καλώς ήλθες σουλτάνε» που υπέγραφαν ως «Εγγόνια Οθωμανών» και φωνάζοντας «Αλλάου άκμπαρ».

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του, ο Τούρκος Πρόεδρος υποσχέθηκε επενδύσεις και υπέγραψε συμφωνίες με τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσις, επεκτείνοντας τις διμερείς εμπορικές συμφωνίες μεταξύ Σερβίας και Τουρκίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments