Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με στόχο την νίκη για το απόλυτο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Με στόχο την νίκη για το απόλυτο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι
Μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός ψάχνει την νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ για να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:15 την Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

«Είναι ευκαιρία για μας να επιστρέψουμε στο δρόμο που είχαμε χαράξει με τις πέντε σερί νίκες. Ξέρουμε πως η βαθμολογική θέση της Αρμάνι δεν αντανακλά τη δυναμικότητά της, καθώς έχασαν αρκετά ματς με μικρή διαφορά και στις λεπτομέρειες. Έχουν σπουδαίους παίκτες κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί», αναφέρει ο προνονητής των πρασίνων. 

Η Αρμάνι με ρεκόρ 3-8, είναι ουραγός και πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά ψάχνει ευκαιρία να ανακάμψει. Απόντες οι Άντριου Γκάουντλοκ και ο πρώην ερυθρόλευκος, Πάτρικ Γιανγκ. 

Η παράδοση είναι με το μέρος των “πρασίνων”. Σε 14 ματς που έχουν δώσει οι δυο ομάδες, ο Παναθηναϊκός “μετρά 10 νίκες, ενώ ως γηπεδούχος έχει πέντε νίκες σε έξι αγώνες, ενώ θα προσπαθήσει να κρατήσει “απόρθητο” το ΟΑΚΑ (5 στα 5) και να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 8-4.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments