Διεθνή

Βενετία: Οργή από Ιάπωνες τουρίστες για λογαριασμό 1.100 ευρώ

Βενετία: Οργή από Ιάπωνες τουρίστες για λογαριασμό 1.100 ευρώ
Το ποσό των 1.100 ευρώ κλήθηκαν να πληρώσουν Ιάπωνες τουρίστες στη Βενετία.

Ακόμη και ο δήμαρχος στη Βενετία ξέσπασε για το γεγονός ότι τέσσερις Ιάπωνες πλήρωσαν 1.100 ευρώ για τέσσερις μπριζόλες, ένα πιάτο τηγανητά ψάρια και νερό. 

Οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία, μετά το… σοκ που έπαθαν όταν είδαν τον λογαριασμό σε εστιατόριο κοντά στην πλατεία Αγίου Μάρκου. Τρεις φίλες τους επέλεξαν άλλο εστιατόριο, αλλά και εκείνες κατέληξαν να πληρώσουν 350 ευρώ για τρία πιάτα ζυμαρικών με θαλασσινά, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

«Θα εξετάσουμε σχολαστικά αυτό το επεισόδιο», έγραψε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνάρο στο Twitter. «Αν επιβεβαιωθεί αυτό το ντροπιαστικό συμβάν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε πάντα υπέρ της δικαιοσύνης», έγραψε ακόμη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Βενετία. Τον περασμένο Νοέμβριο, τρεις Βρετανοί τουρίστες είχαν διαμαρτυρηθεί στον δήμαρχο γιατί κλήθηκαν να πληρώσουν 526 ευρώ σε εστιατόριο, για πιάτα που δεν είχαν παραγγείλει. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ζευγάρι από την Ιαπωνία είχε κληθεί να δώσει 120 ευρώ για μία αστακομακαρονάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments