Αθλητισμός

Ξέσπασμα για Ζαλγκίρις: «Διώξτε τον ύπνο στον πάγκο»

Ξέσπασμα για Ζαλγκίρις: «Διώξτε τον ύπνο στον πάγκο»
Φοβερό κράξιμο από τους Ολυμπιακούς για την ήττα στο Κάουνας.

Με πολύ αιχμηρά σχόλια υποδέχτηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την ήττα από τη Ζαλγκίρις με 80-60. Οι φίλοι των Πειραιωτών κατέκλυσαν τη σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Facebook με μηνύματα, στα οποία υπάρχει απίστευτο κράξιμο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός δέχεται για μία ακόμα φορά σκληρή κριτική και οι περισσότεροι ζητούν την αντικατάστασή του με τον Μίλαν Τόμιτς, προκειμένου ο Ολυμπιακός να σπάσει την Πέμπτη το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησε η Ζαλγκίρις και να επαναφέρει τη σειρά στο ΣΕΦ.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Μετά απο τάιμαουτ έκαναν 5 δεύτερα στην επαναφορά. Ρόμπερτς ο πιο παραγωγικός και τον παρκάρει για 25 λεπτά στον πάγκο. Ολοκληρωτική ευθύνη των Αφών για αυτά που βλέπουμε. ΤΕΛΟΣ. Η ανοχή έχει τα όριά της. Καληνύχτα Ολυμπιακέ.

Πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μόνοι αυτοί ξέρουν τον τρόπο να το γυρίσουν. Σταματήστε τις βρισιές και τους αφορισμούς γι’ αυτούς που σας έχουν κάνει να κλαίτε από χαρά. Κι αν δεν τα καταφέρουν πάλι θα τους αγαπάμε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Τραγική εμφάνιση. Είτε θέλουμε είτε όχι να το παραδεχτούμε, η Ζαλγκρίρις σήμερα απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα τη δεδομένη στιγμή! Ξέρει τι κάνει και πώς το κάνει μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δεν βλέπω κάποιον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να γυρίσει η σειρά…

O ορισμος του ανυπαρκτου προπονητη: να τρως 2 ιδια καλαθια απο τον Γιανκουνας εκει που μειωνεις (εκμεταλλευομενος την ηλιθια εμμονη των αλλαγων στα σκριν) να παιρνεις time out και να τρως ακριβως το ιδιο καλαθι για 3η φορα.

Κακιστη διαχειριη παιχτων : εξαφανιση Ρομπερτς που ειχε 9 ποντους σε 8 λεπτα (!)

εκνευριστικη εμμονη σε Πριντ (που απο την αρχη φανηκε οτι δεν παταγε καλα) και Σπαν ενω τα εσπαγαν

Εξαφανιση Στρελνιεκς του μνου μας κλασικου σουτερ

… και κλασικα συνηθες γεγονος που δεν προκαλλει εκπληξη ΚΑΝΕΝΑ επιθετικο πλανο και αυτοσχεδιασμος

βεβαια και ολοι οι παιχτες κατωτεροι των περιστασεων

Μην το ψαχνετε αν περασει η Ζαλγκιρις θα ειναι ΚΑΘΑΡΑ λογω χαοτικης διαφορας των 2 προπονητων

Έχουμε άλλη μια ευκαιρία..ας μην τη σπαταλήσουμε..ας αφήσουμε τις εξυπνάδες και ας στηρίξουμε αυτή την ομάδα..παίζουν παίκτες ενώ είναι τραυματίες,όλοι κάνουν ότι μπορούν και γενικά έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα η ομάδα ολη τη σεζόν..δεν έχουμε παίξει πλήρης σχεδόν ποτέ..πάμε θρύλε μου και κάντο όπως πέρσι..

Πριν πείτε οτιδήποτε για κωλοτουμπες και για αυτούς που θέλουνε να κάνουνε κακό στην ομάδα, απαντήστε στα εξής ερωτήματα 1. Ποια ομάδα παίζει το πιο προβλέψιμο μπάσκετ 2. Πoια ομάδα έχεις τους χειρότερους ξένους 3. Ποια ομάδα έχει το χειρότερο ιατρικό επιτελείο. 4. Ποιας ομάδας ο προπονητής γουστάρει να κερδίζει βαζοντας 50 πόντους

Οτι και αν γινει την Πέμπτη μια μικρη φιλικη συμβουλη κοουτς σφαιρο ξερουμε πως σ ειναι δυσκολο να το καταλαβεις επειδη το εχεις κανει αμετρητες φορες αλλα οταν ενας παιχτης σ βαζει 9 ποντους σε 7 λεπτα τον βγαζεις για να τον βαλεις στη β περιοδο στο 5 λεπτο μετα απο 8 λεπτα στο παγκο οχι δεν το κανεις αυτο … επισης οταν δεν μας βγαινει ενα συστημα στην αμυνα δεν περιμενουμε να το δουμε 100 φορες το ιδιο λαθος συνηθως στη 2η το πολυ 3η το αλλαζουμε και ενα τελευταιο για ολες τις ψυχαρες που παιξανε με ενεσεις με ριξη διακινδυνεύοντας την υγεια τους για την ομαδα δεν σας ξεχναμε οτι και αν γινει !!! Βασιλη Γιωργο σγγνωμη αληθεια συγγνώμη γιαυτα που ακουτε χωρις να φταιτε … !

Καλό ”κόλπο” απο τον Σφαιρόπουλο, θα νομίζουν οτι είμαστε χάλια και θα το γυρίσουμε 3-2,α ρε τεράστιε coach!

Να χαιρεστε τον προπονητή και τους βοηθους του εκει στην καε. Ο ρομπερτς πηρε μπρος και για τιμωρια τον αποσυρει

ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΜΙΤΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ; ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ο Ρόμπερτς πρέπει να έβρισε όλο το σόι του Σφαιρό, δεν εξηγείται αλλιώς

Στήριξη στο μεγάλο κόουτς και τα φοβερα του επιθετικα συστήματα

Δεν εχει υπαρξει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ολυμπιακος

Καλυτερα να το παρουν και το αλλο, για να ξεκουραστουν οι δικοι μας λιγο, και να συγκεντρωθουν στο πρωταθλημα.

Όλα τελείωσαν το απόγευμα της ήττας στο τελικό από το αεκακι ! Που όλοι στην ομάδα το αντιμετώπισαν λες κ δε συνέβη τίποτα !!!

Δυστυχώς δεν.. Γενικα η ζαλγκιρις ειναι καλύτερη στη σειρα.. Μακαρι να γινει ξανα κάποιο θαύμα αλλιως δε μπορούμε… Θελουμε νεες ιδεες

Βάζεις μιλουτινοφ στους 6 και παει στους 14 με τη μια.Το παλικάρι ειναι κουτσό εσυ εκει.Ρομπερτς στο τελος ενα ειναι καλος.Καλα κρασιά

Καλά εσείς είστε στην καρακοσμαρα σας… Για να δουλεύετε τα πιτσιρίκια καλοί είστε… Μετρησες πόσες φορές έχασες απ αυτούς ???? Και πόσους σου έριξαν στο κεφάλι ?

60 πόντους. Ούτε γυναικεια. Ομάδα..Για να κερδίσεις.πρεποι να βάλεις τι μπάλα στο καλάθι. Υπνοπουλε

Διώξτε τον θίασο και πάμε την Πέμπτη με Τομιτς για την ανατροπή…

Χειρότερο Ολυμπιακό δεν έχουμε δει ούτε με Γκερσον.

Ασχετε πηγαινε σπιτι σου,βαλε ρομπερτς στο 39 καλυτερα και υστερα αναρωτιόμαστε γτ δεν παιζουν οι ξενοι,με την γιδα που εχουμε λογικο

Δεν νομίζω ότι αυτό το πράγμα που κάποιοι λένε ομάδα με αυτό πράγμα που κάθεται στον πάγκο κ τον φωνάζουν προπονητή μπορεί να πάει final four !

αλλη μια χρονια που θα μεινουμε με αδεια χερια και ο κυριος στον παγκο θα παραμενει αθικτος

Ομάδα για κλάματα…….

Όλα έχουν τελειώσει δυστυχώς.. Με αυτόν που έχουμε προπονητή..

Την Πέμπτη τελειώνει επιτέλους αυτή η φάρσα που λέγεται ομάδα!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments