Πολιτική

Κοντονής: “Φασίστες και χιτλερικοί” αυτοί που με αποδοκίμασαν

Κοντονής: “Φασίστες και χιτλερικοί” αυτοί που με αποδοκίμασαν
Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής για την επίθεση που δέχτηκε.

Ο Σταύρος Κοντονής, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε εισερχόμενος στο Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών έκανε λόγο για “φασίστες και χιτλερικούς”.

Παράλληλα μίλησε για ένα “απολύτως διαφανές, δίκαιο και δημοκρατικά ελεγχόμενο” σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών , στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Έδεσσα.

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κ. Κοντονής είπε:

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», συμπληρώνοντας ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

“Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους”

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Για την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, είπε ότι «προκαλεί μεγάλη ταραχή στην τοπική Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε «Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους, θα τα πολλαπλασιάσει η κυβέρνηση γιατί θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα υπέρ του λαού του νομού και των δύο πόλεων, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και να ξέρουν ότι ο φαύλος κύκλος και ο κατήφορος του εθνικισμού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».

Του τα έψαλλαν για το Σκοπιανό

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής αποτέλεσε το κόκκινο πανί κατά την αποχώρησή του από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, καθώς πλήθος κόσμου τον αποδοκίμασε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την πολυπόθητη συμφωνία για το Σκοπιάνο.

Οι ετοιμασίες για την υποδοχή του υπουργού ήταν μεγάλες. Συγκεκριμένα, για μια ώρα στα Γιαννιτσά έκλεισαν δρόμοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μποτιλιάρισματα, ενώ το ίδιο έγινε και κατά την αποχώρησή του.

Τα γιουχαρίσματα έδιναν και έπαιρναν με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν χαρακτηριστικά: «Προδότες». Εκτός από τον Σταύρο Κοντονή και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη έγινε αποδέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων.

Βίντεο από την επίθεση στον Σταύρο Κοντονή:

Πριν από λίγο κατά την επίσκεψη Κοντονή στα Γιαννιτσά ! Κοιτάξτε και ακούστε γιουχάισμα στην Τζάκρη που μπαίνει στο αυτοκίνητο με κατεβασμένο κεφάλι ! Θερμό το καλοκαίρι αλλά ακόμα θερμότερο το φθινόπωρο που έρχεται ! Για έναν άνθρωπο που έχει αρχές και αξίες δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε βρίζουν μέσα στο σπίτι σου ! Εάν δεν τα έχεις όλα τα παραπάνω δεν σε νοιάζει τίποτα τότε !

Gepostet von Λύσανδρος Αμιτζόγλου am Dienstag, 19. Juni 2018

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments