Ελλάδα

Υπόθεση Energa – Hellas Power: Εκτός φυλακής για λόγους υγείας ο Αριστείδης Φλώρος

Υπόθεση Energa – Hellas Power: Εκτός φυλακής για λόγους υγείας ο Αριστείδης Φλώρος
Ο Αριστείδης Φλώρος για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Energa-Hellas Power είχε καταδικαστεί με φυλάκιση 21 ετών.

Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος, ένας εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου της Energa-Hellas Power, καθώς έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει.

Ο 39χρονος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.

Ο Αριστείδης Φλώρος διαγνώστηκε με ποσοστό αναπηρίας του άνω του 65%, λόγω κρίσεων επιληψίας και άλλων ψυχιατρικών προβλημάτων.

Ο Αριστείδης Φλώρος το Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών και χρηματική ποινή 1,5 εκατ. ευρώ, για το σκάνδαλο της Energa.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, (Βασίλης Μηλιώνης και Άρης Φλώρος) εισέπρατταν τα χρήματα από το λεγόμενο «χαράτσι» στα ακίνητα, ωστόσο δεν το κατέβαλαν ποτέ, ως όφειλαν, στο ελληνικό Δημόσιο.

Τον περασμένο Μάρτιο κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν κατηγορηθεί δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, που ανακρινόμενοι είχαν υποδείξει τον επιχειρηματία ως το άτομο που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000 ευρώ προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο του ΛΑΓΗΕ και αντίδικό του στην υπόθεση Energa-Hellas Power Γιώργο Αντωνόπουλο.

Πρόκειται για τους ίδιους Αλβανούς κακοποιούς που φέρονται ως αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments