Ζώδια

ΖΩΔΙΑ: Σχέσεις και έρωτας το Σαββατοκύριακο

ΖΩΔΙΑ: Σχέσεις και έρωτας το Σαββατοκύριακο
Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 8 έως 9/9/2018.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 8 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018

Οι όψεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά μας ξεκινούν από την Πέμπτη 6/9ου με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Η παρουσία της εκεί μας δραστηριοποιεί στον τομέα της διασκέδασης και μας επιτρέπει να απομακρυνθούμε από  τις σκοτούρες της καθημερινότητας απολαμβάνοντας την ελευθερία να ασχολούμαστε μόνο με ό,τι μας ευχαριστεί και κυρίαρχο ρόλο έχει ο έρωτας, θέλουμε να είμαστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Έντονη η επίδραση σε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, ενώ ακολουθούν Ζυγοί και Δίδυμοι.

Το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη περνά στην Παρθένο, γινόμαστε πιο αναλυτικοί, οργανωτικοί και εργατικοί, ενώ αυξάνεται η ικανότητα και η δεξιότητες μας ιδίως αν ανήκουμε στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους ή έστω στους Καρκίνους και Σκορπιούς. Το Σάββατο επίσης, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που συμβάλλουν στο να θέλουμε να απαλλαγούμε από την βαρετή καθημερινότητα και να επιδιώκουμε ευχάριστες αλλαγές που έρχονται με πρόσωπα και γεγονότα που μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Το σημαντικό γεγονός πραγματοποιείται την Κυριακή και δεν είναι άλλο από την νέα Σελήνη από την Παρθένο που μας προικίζει με τις ιδιότητες της κάνοντας μας πιο λεπτολόγους, συνεπείς, ορθολογιστές, εργατικούς και πρόθυμους για νέες αρχές, όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας κάνει να βλέπουμε πρόσωπα και καταστάσεις με ¨ροζ γυαλιά¨. Κινδυνεύουμε δηλαδή να ωραιοποιούμε την πραγματικότητα χωρίς να της αναλογεί και να αποφασίζουμε από υπεραισιοδοξία πράγματα που δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και στόχους που δεν είναι εφικτό να πετύχουμε.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, μάλλον περνάς ωραία όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Τι άλλο να συμβαίνει όταν την Παρασκευή η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, σε πλημυρίζει αισιοδοξία και απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής με το ταίρι σου;

Το Σάββατο και μέχρι το απόγευμα, με την Σελήνη από τον Λέοντα να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, όλα πάνε ακόμη καλύτερα με το ταίρι σου και όταν η Σελήνη περάσει αργότερα στην Παρθένο, είναι η σειρά των επαγγελματικών σου να πάρουν το μερίδιο της εύνοιας που δίνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο τα επαγγελματικά και τα ζητήματα της καθημερινότητας σου κυριαρχούν, όμως η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν αποκλείεται να γίνει αιτία διαφωνιών με το ταίρι σου σχετικά με την καθημερινότητα σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή και αναζητάς ταίρι, μπορεί να το βρεις σε διασκέδαση με μεγάλη παρέα, ενώ με γνωριμία του Σαββάτου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει εξέλιξη. Την Κυριακή, αν κάνεις κάποια γνωριμία, προσπάθησε να μην την εξιδανικεύσεις πρόωρα και προχωρήσεις βιαστικά σε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό Ταυράκι, η παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή στον Λέοντα σου βγάζει από μέσα σου τον σπιτόγατο με αποτέλεσμα να θέλεις είτε να μείνεις στο σπίτι με το ταίρι σου, είτε το πολύ-πολύ να επισκεφθείτε μαζί το πατρικό σου και να νοιώσετε και πάλι την οικογενειακή ατμόσφαιρα που νοσταλγείς.

Το Σάββατο με την Σελήνη να συνεχίζει μέχρι το απόγευμα να βρίσκεται στον Λέοντα και να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό σου δίνεται η δυνατότητα να καλύπτεις κάθε ανάγκη και απαίτηση που αφορά την οικογένεια και το σπίτι σου. Αργότερα, με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, έχεις την διάθεση να συζητήσεις σοβαρά με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, παρ’ όλο που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και με τα ερωτικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, η σχέση με το ταίρι σου συσφίγγεται περισσότερο, όμως πρέπει να την προφυλάξεις από τρίτους και τα λόγια τους.

Αν είσαι μόνος/η, αυτή η μοναξιά δεν θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο, καθώς την μεν Παρασκευή κάποια γνωριμία θα πάρει σοβαρή μορφή, το Σάββατο ευνοείσαι να κάνεις μια ελπιδοφόρα γνωριμία, και την Κυριακή να βασιστείς στις δικές σου απόψεις και όχι άλλων σχετικά με νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, με την παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή στον Λέοντα, οι επικοινωνιακές σου τάσεις κορυφώνονται με  επαφές, εξόδους για διασκέδαση με το ταίρι σου και μεγάλες παρέες.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και τα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και που από το απόγευμα θα περάσει στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, η επικοινωνιακή σου διάθεση και ικανότητα κορυφώνεται. Προκύπτουν εποικοδομητικές συνεννοήσεις με το ταίρι σου, ταύτιση απόψεων για όλα όπως και για την διαμόρφωση του κοινού σας περιβάλλοντος. Την Κυριακή με την Σελήνη στην Παρθένο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, προκύπτουν επαγγελματικά ζητήματα στα οποία δεν πρέπει να εμπλέξεις το ταίρι σου γιατί πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή μπορεί να σου φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα σε μια παρέα συγγενών και φίλων, ενώ το Σάββατο κάποια γνωριμία θα έχει σοβαρές προοπτικές, την δε Κυριακή μην αντιμετωπίσεις με υπερβολική αισιοδοξία κάποια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά και το πώς θα τα βελτιώσεις. Υπάρχει περίπτωση διαφωνίας με το ταίρι σου που θα θελήσει να σε σπρώξει σε έξοδα.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, τα οικονομικά σου γνωρίζουν βελτίωση και με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο αργότερα την ίδια μέρα και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, η επικοινωνία σου βελτιώνεται και αυτή δίνοντας σου την δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου και να ανανεώσεις την σχέση σας. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ευνοεί να κάνεις νέες γνωριμίες και ξεκινήματα, ενώ η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δίνει την δυνατότητα που μπορεί να δημιουργηθεί να βλάψει την σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, κάποια γνωριμία την Παρασκευή θα σου ανεβάσει το ηθικό αλλά με οικονομικό κόστος. Το Σάββατο, ίσως προκύψει κάποια σοβαρή σχέση μέσω φίλων ή συγγενών. Την Κυριακή να μη σε επιρρεάσουν απόψεις τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία, βασίσου στην δική σου.

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, η Σελήνη στο ζώδιο σου, σου βγάζει εγωκεντρισμό και ισχυρογνωμοσύνη που σε εμποδίζουν να αναγνωρίσεις τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, τις επιθυμίες και το δικαίωμα του να έχει προσωπικές και διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι το απόγευμα και επιτείνει τον εγωκεντρισμό σου, όμως σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, σώζει την παρτίδα με το να κάνει το ταίρι σου να αναγνωρίζει την αξία σου και να σε παραδέχεται θαυμάζοντας σε, έστω και με τις ιδιαιτερότητες σου. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και  σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε βοηθά στην επίλυση οικονομικών θεμάτων. Την νέα Σελήνη της Κυριακής έχοντας αιτία και αφορμή, στρέφεις το ενδιαφέρον και την φροντίδα σου στην υλοποίηση των αναγκών σου, όμως θα πρέπει  να μην αγνοήσεις την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις και να βάλλεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου. Κλείσε όσο καλύτερα μπορείς το κεφάλαιο ¨οικονομικά¨ και δώσε προτεραιότητα στο ταίρι σου και τον έρωτα σας γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές γι’ αυτό.

Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να έχεις επιτυχημένη προσέγγιση την Παρασκευή, να κάνεις ξεκάθαρες τις προτιμήσεις σου και τα αισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το Σάββατο μην βιαστείς να απορρίψεις κάποια νέα γνωριμία πριν την αξιολογήσεις διεξοδικά. Την Κυριακή η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε πρόωρα υπεραισιόδοξες και ίσως λανθασμένες εκτιμήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι η νέα γνωριμία που θα κάνεις είναι αυτό που δείχνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιομανή και λεπτολόγε Παρθένε, η Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή σου φέρνει αρκετά κάπως στενόχωρα συναισθήματα όπως εσωστρέφεια, φοβίες και εμμονές παράλληλα με τα απωθημένα που αναδύονται και που δεν πρέπει για κανένα λόγο να μεταφέρεις στην σχέση σου και να χαλάσει το κλίμα.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα νοιώθεις να μην έχεις δυνάμεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου και το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης  από τον Ζυγό σε στρέφει στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου η σχέση σου θα έχει βελτίωση από την ανεβασμένη σου διάθεση, ενώ το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει ότι η σχέση σου είναι σοβαρή. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στο ζώδιο σου γίνεσαι εξωστρεφής, εκδηλώνεις ρομαντισμό και αυτοπεποίθηση που ανανεώνουν την σχέση σου, με μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που ίσως σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, να έχεις την Παρασκευή τις κεραίες σου έτοιμες να δεχθούν τα σήματα που εκπέμπουν τα πρόσωπα που τα ενδιαφέρεις, το Σάββατο ίσως αρχίσεις κάποια σοβαρή σχέση, όπως και την Κυριακή που μπορεί να κάνεις γνωριμία με ελπιδοφόρα εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και γοητευτικέ Ζυγέ, η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα την Παρασκευή, σε ευνοεί να έχεις καλές και ευχάριστες επαφές με φίλους ιδίως με εκείνους που έχετε κοινές δραστηριότητες στο πλαίσιο ομάδων και συλλόγων, οπότε πάρε μαζί το ταίρι σου που θα το ευχαριστηθεί αλλά και θα συσφίξει την σχέση σας.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, η γοητεία και η εξωστρέφεια σου αυξάνονται με αποτέλεσμα η παρουσία σου να είναι περιζήτητη από τους φίλους σου και να την απαιτούν πιεστικά. Αυτό δυσαρεστεί το ταίρι σου που θα αντιδράσει νοιώθοντας παραγκωνισμένο οπότε μοίρασε τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Από απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα είσαι εσωστρεφής και θα έχεις ανησυχίες που οφείλονται σε αναμνήσεις και εμπειρίες του παρελθόντος. Την κατάσταση διορθώνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που διώχνει την απαισιοδοξία σου. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα θελήσεις να αναλύσεις τις συμπεριφορές σου σε σχέση με το ταίρι σου με σκοπό να ανακαλύψεις τυχόν λάθη σου και να τα αποφύγεις. Η κριτική σου δεν θα πρέπει να είναι υποκειμενική και να μην επιρρεαστεί από την παρουσία του Ποσειδώνα που θα εξωραΐσει τις συμπεριφορές σου, αλλά αντικειμενική για να τις διορθώσει και να βοηθήσει στην αναζωογόνηση της σχέσης σας.

Αν είσαι μόνος/η, μέσα από τις συλλογικές δραστηριότητες μπορείς την Παρασκευή να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ το Σάββατο, όπου και να βρεθείς, ό,τι και να βάλλεις στο μάτι δεν θα σου ξεφύγει. Την Κυριακή όμως να εκφράσεις με ειλικρίνεια το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστικοπαθή και διεισδυτικέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή σε αναγκάζει να ασχοληθείς κατ’ αποκλειστικότητα με τα επαγγελματικά σου παραμελώντας το ταίρι σου, οπότε να προετοιμαστείς για αντιδράσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, η επιτυχημένη απασχόληση με τα επαγγελματικά σου είναι μονόδρομος. Μετά το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, την σκυτάλη παίρνουν οι φίλοι σου. Για να περισώσεις την σχέση σου πρέπει να βρεις οπωσδήποτε χρόνο και για το ταίρι σου. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ελκύουν οι ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους και η καλύτερη επιλογή είναι να σε συνοδεύσει το ταίρι σου σε αυτές και να τις απολαύσετε μαζί ώστε να συνδυάσετε την διασκέδαση και το μεταξύ σας αίσθημα.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως την Παρασκευή ανακαλύψεις ένα ταίρι σε επαγγελματικό περιβάλλον όπου όμως θα πρέπει να συμπεριφερθείς με τακτ. Το Σάββατο, ίσως κάποιο πρόσωπο πάρει την πρωτοβουλία να σε προσεγγίσει σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να μην παρασυρθείς από την επίδραση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που θα βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη και εξιδανικεύσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου προτείνουν φίλοι σου για σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τους τυχερούς του Σαββατοκύριακου ανεξάρτητε Τοξότη, αφού η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα σε κάνει να θέλεις να επικοινωνήσεις με φίλους και συγγενείς, να ασχοληθείς με σεμινάρια και ζητήματα ταξιδιών. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να περάσεις με το ταίρι σου το Σαββατοκύριακο σε μια εκδρομή και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και μεγάλη παρέα φίλων και συγγενών, ενώ όταν η Σελήνη το απόγευμα περάσει στην Παρθένο θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά σου και στην επιτυχία τους θα παίξει ρόλο το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου από τον Αιγόκερω. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, αναμένονται νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, η δε παρουσία του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που θα βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη κτυπάει καμπανάκι να μην μπλέξεις επαγγελματικά και αισθηματικά γιατί τότε θα έλθει και άλλο μπλέξιμο με το ταίρι σου αυτήν την φορά και τότε καλά ξεμπερδέματα!

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ξαφνικά το μελλοντικό σου ταίρι την Παρασκευή σε μια φιλική συγκέντρωση. Το Σάββατο για να είναι επιτυχημένη η προσέγγιση σε νέα γνωριμία πρέπει να προβάλλεις την σοβαρή πλευρά του εαυτού σου, την δε Κυριακή, αν βάλλεις στο στόχαστρο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον η διακριτικότητα είναι απαραίτητη για να προφυλαχτείς από δυσμενή σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπή Αιγόκερε, δεν είναι ανάγκη να σε πιάσει η καχυποψία και η μυστικοπάθεια την Παρασκευή από την Σελήνη στον Λέοντα, αφού έτσι κι’ αλλιώς η ανεβασμένη λίμπιντο σου σαν σφουγγάρι θα σε οδηγήσει να τις σβήσεις και να διοχετεύσεις με το ταίρι σου την υπερένταση σε πιο ευχάριστους τρόπους εκτόνωσης, να τους απολαύσεις και να διώξεις την μαυρίλα των εμμονών από το μυαλό σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την καταξίωση σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο ανεβάζοντας το ηθικό σου. Αυτό αντανακλά στην εικόνα σου που γίνεται ακόμη πιο γοητευτική και μαγνητική που με την αξιοπρέπεια και την αίσθηση ευθύνης που σε χαρακτηρίζει και σε ξαναερωτεύεται το ταίρι σου που δεν σου χαλά χατίρι. Ρόλο σε αυτό παίζει το πέρασμα από το απόγευμα της Σελήνης στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο από το ζώδιο σου που ανεβάζει την επικοινωνία σου. Την Κυριακή η νέα Σελήνη θα γεμίσει το μυαλό σου με μεγαλεπήβολα φιλόδοξα σχέδια για ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις, επιμόρφωση, γνώση υψηλού επιπέδου. Όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να βλέπεις τις καταστάσεις με παραμορφωτικό φακό που τις εξωραΐζει αλλά οι στόχοι και οι επιδιώξεις να είναι ρεαλιστικοί οπότε περιορίσου σε μια εκδρομή με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, καλύτερα να προετοιμαστείς την Παρασκευή να σε πολιορκήσουν έντονα, ενώ το Σάββατο με τα τόσα προσόντα σου είναι απίθανο να σου αντισταθεί κανείς. Την Κυριακή κάποια γνωριμία ίσως σου προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως ψάξε αν τελικώς η εικόνα είναι πραγματική ή απατηλή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή ιδιόρρυθμε Υδροχόε, βρίσκονται στο επίκεντρο οι προσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις μια εικόνα συγκαταβατική, ευπροσήγορη, καλόπιστη και εκδηλωτική προς μεγάλη ευχαρίστηση όλων που κερδίζεις την αποδοχή και την αναγνώριση τους. Το ταίρι σου απολαμβάνει αυτήν την τόσο αναπάντεχη μεταμόρφωση σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και πάλι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν στις προτεραιότητες σου. Με το πέρασμα της Σελήνης το απόγευμα στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε κάνει εσωστρεφή και σε ωθεί να αναζητήσεις τυχόν λάθη σου στη σχέση σου και τρόπους να τα διορθώσεις κάνοντας την πιο ισχυρή. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, έχεις την ευκαιρία να περάσετε με το ταίρι σου μια ημέρα ιδανική με τα αισθήματα σας να πλημυρίζουν, όμως αν δεν προσέξεις το πορτοφόλι σου θα βγει λαβωμένο από την επίδραση της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Αν είσαι μόνος/η, να περιμένεις μια γνωριμία την Παρασκευή που θα προκύψει είτε από το κοινωνικό είτε από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το Σάββατο ίσως να γνωρίσεις ένα ταίρι αναπάντεχα σε τόπο και χρόνο χωρίς να το περιμένεις, ενώ την Κυριακή με κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα εκδηλωθεί  αμέσως αμοιβαία έλξη και ερωτισμός.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η Παρασκευή σου θα είναι γεμάτη κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που φέρνει η Σελήνη στον Λέοντα και για να τις φέρεις σε αίσιο πέρας καλά θα κάνεις να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σου την αρνηθεί προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές αλλά και το άγχος που σου δημιουργούν.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, η λίμπιντο σου θα είναι στα ύψη. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου βρίσκονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και βεβαίως πρώτη και καλύτερη αυτή με το ταίρι σου. Εκμεταλεύσου αυτήν την συγκυρία για να περάσετε αξέχαστα με το ταίρι σου. Την Κυριακή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα κάνοντας την να ανανεωθεί και να είναι ακόμη πιο δυνατή.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή προσφέρεται για την αναζήτηση γνωριμίας στους καθημερινούς χώρους που κινείσαι και το Σάββατο να είσαι ο αυθόρμητος εαυτός σου και μακριά από το πρωτόκολλο και την αυστηρότητα που υπαγορεύει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αν σε ενδιαφέρει να πετύχει μια νέα γνωριμία. Την Κυριακή απαγορεύονται τα ροζ γυαλιά που θα παραμορφώσουν την εικόνα νέας γνωριμίας εξωραΐζοντας και ωραιοποιώντας την από τη επίδραση της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, δες την πιο ρεαλιστικά!

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments