Οικονομία

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα
Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα.

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις άρχισαν την Πέμπτη και θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγορές και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους.

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να ανοίξουν αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως άλλωστε ενημερώνουν και τα μέλη τους οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments