Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (1/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (1/12/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (1/12/18).

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα του Σαββάτου 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές παρερμηνείες – Επιστροφές εραστών – Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Το ότι αυτήν την εποχή, είστε μόνοι σας, είναι μόνο καλό…καθώς θα έχετε και πολύ περισσότερο χρόνο για την οικογένεια και τα αγαπημένα σας άτομα.

Ταύρος

Όλα δείχνουν ότι μέσα στην σχέση σας, έχουν παγώσει και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει και επηρεάζει τον άνθρωπο σας και την συμπεριφορά του.

Δίδυμοι

Ξεκινήστε λοιπόν άμεσα, να ζητάτε αυτά που σας αξίζουν, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε αναμονές που δεν ξέρετε που είναι η αρχή και που η λήξη τους.

Καρκίνος

Είναι σημαντικές αυτές οι ημέρες, για τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχετε καταφέρει να κλείσει τις πόρτες με το παρελθόν και τώρα θέλει να εστιάσει μόνο πάνω σας.

Λέων

Η μέρα έχει για εσάς, οικογενειακές υποχρεώσεις και πολλές κοινωνικές προσκλήσεις. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά, δείτε και τον δικό σας άνθρωπο.

Παρθένος

Οι ζήλιες και οι λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, είναι και αυτές που σας κάνουν μάλλον να ξανασκέφτεστε τι πρέπει να γίνει σε αυτήν την σχέση.

Ζυγός

Υπάρχουν γύρω σας διάφορα φλερτ και νέες προσωπικότητες που όμως ακόμη δεν σας έχουν κάνει το κλικ. Το μυαλό σας συνεχίσει να είναι πιασμένο στο παρελθόν.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Είστε λίγο παραπάνω από ότι χρειάζεται νευρικοί αυτές τις ημέρες, αλλά είναι μόνο λόγων αυτής της παρανόησης που έχει συμβεί με τον άνθρωπο σας.

Τοξότης

Δεν θα χρειαστεί, να περιμένετε για πολύ ακόμη αυτόν που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι λύσεις έρχονται και εσείς επιτέλους θα γίνεται κανονικό ζευγάρι.

Αιγόκερως

Είστε μέσα σε δύο ερωτικές καταστάσεις, που όμως σας έχουν φτάσει σε σημείο που εσείς και άμεσα θα πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση…αγάπης!

Υδροχόος

Θα σας καλέσει κάποιος από τα παλιά. Αυτό είναι μια ερωτική σας υπόθεση που κάποτε έμεινε ημιτελής και τώρα μπορεί…να γίνει μια νέα αισθηματική ιστορία.

Ιχθείς

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει το συντροφικό σας ταίρι. Εσείς είστε αυτόν τον καιρό σε μια θέση άμυνας, και απλά περιμένετε κάποιες απαντήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments