Πολιτική

Ρωμανός: Το debate με τον Κώστα Ζαχαριάδη

Ρωμανός: Το debate με τον Κώστα Ζαχαριάδη
Ο Νίκος Ρωμανός και ο Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρθηκαν στο Σκοπιανό.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό  και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Οι γείτονες πρέπει να σεβαστούν όχι μόνο το πνεύμα αλλά και το γράμμα της συμφωνίας. Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όχι για να ερμηνεύονται κατά το δοκούν και κανένας δεν μπορεί να παίζει, σε αυτή την δύσκολη και ευαίσθητη φάση που βρισκόμαστε και θέλουμε πιστεύω ειλικρινά και οι δύο πλευρές να φτάσουμε μέχρι το τέλος, παιχνίδια» ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης, στον realfm.

Ο κ. Ρωμανός ανταπάντησε «ο κ. Ζάεφ, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για Μακεδόνες που βρίσκονται στην Ελλάδα και πλέον μετά τη Συμφωνία του κ. Τσίπρα δηλαδή έχουν τη δυνατότητα να διδάσκουν τη δήθεν «μακεδονική» γλώσσα, νομίζω ότι απλά επιβεβαιώνει αυτό που εμείς λέμε από την αρχή, ότι δηλαδή ο συνδυασμός της σύνθετης ονομασίας με την αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας και εθνότητας από την άλλη, που είναι κάτι πρωτόγνωρο και που ενώ το ζητούν επί χρόνια, ο μόνος που το δέχθηκε είναι ο κ. Τσίπρας, οδηγεί στην αναβίωση όλων των ανιστόρητων διεκδικήσεων και πλέον γίνεται με τη δική μας υπογραφή, δηλαδή του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου και του κ. Κοτζιά και τη δική μας συναίνεση. Αυτό είναι το πρωτόγνωρο. Δεν μπορώ να φανταστών αν αυτά γίνονται πριν κυρωθεί η συμφωνία και από τις δύο πλευρές, τι θα γίνεται αφού κυρωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments