Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18).

ζώδια σήμερα κριός .

Να είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις κάτι νέο στο όνομα της αγάπης! Αυτή είναι η στιγμή για να αξιολογήσεις την ρουτίνα που ζεις και που χρησιμεύει μόνο για να σε επιβραδύνει ή να ξεχυθείς με ενθουσιασμό, σε πιο διασκεδαστικούς και ευφάνταστους τρόπους.

Άφησε την καρδιά σου να νιώσει ζωντανή και να ζήσεις έντονες στιγμές, αγκαλιάζοντας τις αλλαγές που εκτυλίσσονται στην ερωτική σου ζωή, τώρα.

ταύρος

Η ερωτική σου αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη τώρα, κι αυτό θα σου ανοίξει πόρτες, που δεν άνοιγαν πριν στα ερωτικά σου.

Ο αυξημένος ενθουσιασμός σου, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσεις ευχάριστες αλληλεπιδράσεις με τον εραστή σου.

Αν η εργασία ή τα πράγματα στο σπίτι πρέπει να τ’ αφήσεις για λίγο πίσω σου, ενώ θέλεις ν’ αφοσιωθείς στις ερωτικές υποθέσεις τώρα, τότε να το κάνεις!

ζώδια σήμερα δίδυμοι

Αν μια σχέση συναντά ένα εμπόδιο, θα είναι μια επιπλέον πρόκληση, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη και έγκαιρη κλήση αφύπνισης.

Κάτι που συμβαίνει στην καρδιά σου, χρειάζεται να το σκεφτείς σωστά, γιατί το να το αγνοήσεις, θα φέρει μόνο περισσότερα μπερδέματα.

Πάρε το χρόνο σου, για να δώσεις στο θέμα αυτό, την απαραίτητη προσοχή. Η βιασύνη δεν πρέπει με τίποτα να είναι επιλογή.

καρκίνος

Η ένταση προσπαθεί απεγνωσμένα να φτάσει στη σχέση σου. Γι’ αυτό σκέψου αν θα την ενθαρρύνεις.

Γνωρίζεις ποια θέματα πρέπει να αποφεύγεις να συζητάς ή θα προτιμήσεις ν’ αγνοήσεις όλα τα προειδοποιητικά σημάδια.

Ίσως πιστεύεις πως έχεις το δικαίωμα να θέσεις ορισμένες ερωτήσεις ή να ζητάς διευκρινίσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο, ο εραστής σου, μπορεί να δει το ένα ή και τα δύο, καθώς εσύ εσκεμμένα ψάχνεσαι για καυγά. Βάδισε προσεκτικά.

ζώδια σήμερα λέων

Αν ο εραστής σου, θέλει να σε κάνει να νιώσεις ερωτεύσιμη και να σε περιποιηθεί σήμερα, τότε μην απορρίψεις, τέτοια προσφορά.

Άφησε τον εαυτό σου, στα χέρια του, ειδικά αν συνεχώς του το χαλάς ή τον περιποιείσαι.

Αν έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που απόλαυσες αυτή την πολυτέλεια – από το ταίρι σου ή από μόνη σου- οφείλεις στον εαυτό σου να αφεθείς σ’ αυτές τώρα.

παρθένος

Θα μπορούσες να είσαι τόσο ευάλωτη, όσο ο εραστής σου, χρειάζεται να είσαι.

Όχι μόνο αυτό τον βοηθά να δει την αλήθεια σου, αλλά βοηθάει κι εσένα να την αποδεχτείς επίσης!

Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να είσαι το καλύτερο άτομο που μπορείς να είσαι.

Σίγουρα, αυτό το νέο άνοιγμα του εαυτού σου, θα σε κάνει να νιώθεις άβολα αρχικά, αλλά είναι ένα υπέροχο μάθημα, που θα θυμάσαι, μια ζωή.

ζυγός

Αν αντιμετωπίζεις εδώ και λίγο διάστημα μια σημαντική απόφαση για την ερωτική σου ζωή, τότε η αίσθηση του επείγοντος θα μπορούσε να διαλυθεί. Η ανοιχτή επικοινωνία είναι απαραίτητη για τη μετατροπή των ερωτικών σου υποθέσεων και σαν αποτέλεσμα θα προκύψουν νέα επίπεδα εμπιστοσύνης. Αν χρειαστεί να συγχωρέσεις και να δείξεις συμπόνια τώρα, τότε δοκίμασέ το! Έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τα ερωτικά σου, με τρόπους που ίσως να μην αντιλαμβάνεσαι ακόμη.

σκορπιός

Το να δώσεις στον εραστή σου την προσοχή που νιώθεις πως χρειάζεται, μπορεί να σου είναι δύσκολο, αν νιώθεις συναισθηματικό έλλειμμα, τώρα. Ωστόσο, η απομόνωση δεν είναι απάντηση. Μπορείς να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου, χωρίς να τον ανταγωνίζεσαι. Οι στενές, αγαπημένες αλληλεπιδράσεις θα μπορούσαν να σου ταιριάζουν καλύτερα, χωρίς να χρειάζεται να το παίζεις δικτάτορας.

τοξότης

Το βάρος ή ο έλεγχος της σχέσης σου, δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει φρενίτιδα και πόνο. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό, να οργανώσεις κάτι ήρεμο και ήσυχο για τους δυο σας, και να δείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ειδικά αν έχεις συνειδητοποιήσει πως οι ερωτικές σχέσεις, προορίζονται για να περνάνε όμορφα και οι δύο και ν’ απολαμβάνουν και οι δύο…. με όποιους τρόπους επιθυμούν. Μια λιγότερο σοβαρή στάση στα ερωτικά σου, θα σου δείξει πόσο υπέροχο δυναμικό υπάρχει στη σχέση σου τώρα.

αιγόκερως

Καλή η διατήρηση και η δομή του να προβλέπεις τις καταστάσεις, αλλά όσον αφορά τα ερωτικά σου, πρέπει να καταλάβεις, πως οι σχέσεις δεν ευδοκιμούν αν ελέγχονται άκαμπτα. Ένα ερωτικό ζήτημα, θα σε κάνει να σκεφτείς, τί δεν δουλεύει με τον εραστή σου. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, τότε θα νιώσεις πως πρέπει να μεταφέρεις τη σχέση σου, σε καινούργιο επίπεδο. Αν πάλι νιώσεις πως η σχέση σου έφτασε στο τέλος της, τότε θα το αποδεχτείς.

υδροχόος

Θέλεις να δώσεις στον εραστή σου την αμέριστη προσοχή σου σήμερα. Με λίγη προσπάθεια, οι συζητήσεις σας, θα μπορούσαν να μπουν σε βαθιά νερά και αντί να συγκλονιστείτε από αυτό, εσείς οι δυο, θα μπορούσατε να το βρείτε έντονα σέξι.

Βλέποντας το βαθύτερο επίπεδο του παθιασμένου δυναμικού, θα μπορούσε να σας ωθήσει να κάνετε πιο τολμηρά βήματα στο όνομα της αγάπης και του ρομαντισμού. Εμπρός λοιπόν!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ανακαλύπτοντας πόσο ικανή είσαι να προσφέρεις συναισθηματικά στη σχέση σου, αυτό αμέσως θα την μεταμορφώσει.

Γνωρίζεις ακριβώς τί χρειάζεσαι στη σχέση σου για να ευτυχίσεις και κάποιες συμπεριφορές δεν εξυπηρετούν πλέον.

Όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις, οι πολύ σημαντικές αλλαγές προέρχονται πάντα από την αυτοπεποίθηση σου!

Εξασφαλίζοντας, ότι είσαι πρόθυμη να βαδίσεις εκείνο το πρόσθετο χιλιόμετρο, για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις αυτό το κάτι ξεχωριστό, με το ταίρι σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments