Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις (7/1/19): Επανασυνδέσεις σχέσεων

Ζώδια προβλέψεις (7/1/19): Επανασυνδέσεις σχέσεων
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις (7/1/19): Επανασυνδέσεις σχέσεων.

Κριός

Δεν σας έχει ακόμη έρθει – εμφανιστεί η ανάγκη, για να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση. Πιθανόν αυτό να αλλάξει αυτές τις ημέρες που τα άστρα σας ευνοούν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος

Δεν θέλετε να φύγετε από την σχέση σας, ένεκα ενός καυγά. Αφήστε κάποιες ημέρες και από τα μέσα του μήνα, θα έχετε την επανασύνδεση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Είστε μόνο θετικοί, σε κάποιες αλλαγές που σας έχει προτείνει το ταίρι σας, και που με μαθηματική ακρίβεια θα φέρουν και την επίσημη δέσμευση κοντά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Καρκίνος

Μην ρωτάτε κανέναν, για αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα σε μια ερωτική σχέση, που έχε υποστεί απομάκρυνση. Την αλήθεια την ξέρετε μόνο εσείς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Δεν έχετε μείνει μέσα σε σχέσεις εσείς ποτέ, που δεν σας δίνουν κάτι ποιοτικό. Σε αυτή την φάση είστε και τώρα, της αναζήτησης μιας νέας αγάπης!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Δεν έχετε κάνει ακόμη τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα, με το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στον μήνα αυτόν έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός

Είστε σε μια καλή ψυχολογία, και αυτό έχει κάνει και τον κύκλο σας, να χαίρεται…που επιτέλους σας βλέπει να είστε ανεβασμένοι, μετά τον χωρισμό σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός

Ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά σας, και μάλλον τώρα πρέπει να δείτε και την προσωπική σας ζωή, που δείχνει να έχει…πολλούς εραστές!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης

Σίγουρα με την Αφροδίτη πάνω σας, εσείς θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο. Μάλλον ήδη κάτι έχει αρχίσει και αυτό να το σας γίνεται αντιληπτό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Αιγόκερως

Δεν είστε πεισμένοι για τα συναισθήματα και την αγάπη που συντρόφου σας, και μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε καθαρά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος

Δεν συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά, στο να γνωριστείτε περισσότερο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι εσείς οι δύο τελικά θα καταφέρετε να γίνετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments