Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/3/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/3/19).

ζώδια κριός .

Η ανοικτή και ειλικρινής επικοινωνία, αποτελεί πάντα τη βάση των ουσιαστικών ρομαντικών ανταλλαγών. Όμως τώρα είναι προφανές πως το ν’ ακούσεις, θα είναι εξίσου σημαντικό με το να μιλήσεις. Η πρόκληση για σένα είναι να εξισορροπήσεις, την προσπάθειά σου να πεις αυτά που θέλεις, με την αντίληψη, πως τα κατάλαβε ο σύντροφός σου. Αν προχωρήσεις πέρα από αυτό που είναι απαραίτητο, να είσαι σίγουρη, ότι η ένταση θα αυξηθεί.

ζώδια ταύρος

Με την αυτοπεποίθησή σου να προωθείς έγκαιρα τις καταστάσεις, θα βρεθείς αντιμέτωπη με περισσότερο πάθος απ’ ότι ρεαλισμό, στην εξέλιξη της σχέσης σου.

Γιατί πιθανότατα ο εραστής σου, θα δει μάλλον την άποψή σου από την λογική και πρακτική της πλευρά.

Άφησε τα συναισθήματα να επιλέξουν τον τρόπο. Μπορείς να αντέξεις τον έλεγχο, όπου αισθάνεσαι αποφασισμένη να κερδίσεις.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Η διαίσθησή σου, θα σου προσφέρει μια χρήσιμη αποκάλυψη για τη σχέση σου, αν της δώσεις την ευκαιρία. Θα είσαι επιφυλακτική και θα δεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις σε ό, τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να διατρέξεις τον κίνδυνο, να βγάλεις ανακριβή συμπεράσματα. Άσε τον εαυτό σου να καθοδηγηθεί από το πάθος, αλλά να ξέρεις και πώς μπορεί να αναζωογονηθεί, αν σε ωθήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές.

ζώδια καρκίνος

Σήμερα με τον εραστή σου, παρά το γεγονός πως έχετε πολλά ζητήματα να συζητήσετε, υπάρχει ένα για το οποίο χρειάζεται μια βαθύτερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση. Αν κάνετε τη συζήτηση κάτω από ένα πνεύμα βαθιάς ανταλλαγής τότε θα συμβούν σημαντικές κι ευχάριστες ανακαλύψεις και από τους δυο σας. Κάποια από αυτά, μπορεί να συζητηθούν…. σε πολύ ερωτική ατμόσφαιρα.

ζώδια λέων

Οι ερωτικές αποκαλύψεις στη σχέση σου, θα έρθουν γρήγορα αυτή τη στιγμή, αλλά η επιλογή, στο που να επικεντρωθεί η προσπάθεια και η προσοχή σου…. θα είναι το πρόβλημα. Ίσως να είναι χρήσιμο να επικεντρωθείς πιο πολύ, σ’ αυτή που σε εμπνέει περισσότερο. Κοιτάζοντας βαθιά μέσα σου, μπορεί να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις δικές σου ανάγκες και στη συνέχεια να αποφασίσεις προς τα πού πηγαίνει ένα ερωτικό σενάριο, που αφορά τη σχέση σου.

ζώδια παρθένος

Μια ρομαντική φιλοδοξία ή ένα όνειρο που καλλιεργείς εδώ και καιρό θα μπορούσε να είναι εφικτό. Αλλά αντί να δοθείς ολόψυχα, θα μπορούσες να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, αρχικά. Ο ουρανός επιμένει ότι είναι πιθανώς μια ευκαιρία, που δεν πρέπει να αφήσεις να γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σου. Δες το, σαν ανταμοιβή για την υπομονή σου. Αν αισθανθείς ότι είναι πραγματικό….. τότε βεβαιώσου, ότι είναι πραγματικό!

ζώδια ζυγός

Θ’ αφοσιωθείς σε ένα σχέδιο, που δε σχετίζεται με τα ερωτικά σου, και ίσως πρέπει να γνωρίζεις, πως ο αγαπημένος σου αισθάνεται μελαγχολικός ή παραμελημένος. Ίσως χρειάζεται μια μικρή σιγουριά, πως πρόκειται να του δώσεις χρόνο και προσοχή στο μέλλον. Μία απλή συζήτηση τώρα ανάμεσά σας, θα μπορούσε να εξαφανίσει τυχόν προβλήματα, πριν καν εμφανιστούν.

ζώδια σκορπιός

Προσπάθησε να μην παρερμηνεύσεις την αλλαγή που εκδηλώνεται στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, σαν κάτι για το οποίο πρέπει ν’ ανησυχείς. Ελέγχεις ή επηρεάζεις ορισμένα αποτελέσματα, περισσότερο, από ό, τι πιστεύεις.. Αν αισθάνεσαι πως πρέπει να βοηθήσεις στην εξέλιξη, τότε το σύμπαν, πρόθυμα θα σου δώσει την ευκαιρία να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, με τον τρόπο ή το ρυθμό που σου ταιριάζει.

ζώδια τοξότης

Μια ζωντανή και αξέχαστη ρομαντική ευκαιρία θα παρουσιαστεί τώρα και ίσως να μην έχεις χρόνο για να την αξιολογήσεις από κάθε δυνατή πλευρά, πριν την κατανοήσεις. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό, για να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να οδηγηθείς από ασυνήθιστες σκέψεις ή ιδέες. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις την ερωτική σου σχέση, θα μπορούσε να είναι λίγο ανορθόδοξος. Ένας ερωτικός στόχος, είναι εφικτός, αλλά θα πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλη για να τον πραγματοποιήσεις. Τόλμα να είσαι διαφορετική!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Ένας ευχάριστος συνδυασμός ελπίδας και φαντασίας θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάτι ξεχωριστό στη σχέση σου. Ωστόσο, να γνωρίζεις, πως δεν πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους, ή να μη περιμένεις να φανούν άμεσα τα αποτελέσματα. Το κλειδί για το ρεαλισμό, σχετίζεται με την εστίαση στο παρόν και όχι τόσο έντονα στο μέλλον. Έχεις να δημιουργήσεις πρώτα, λίγα στερεά θεμέλια και ίσως χρειαστεί να εξεταστεί επίσης, μια οικονομική ρύθμιση με τον εραστή σου.

ζώδια υδροχόος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσεις την καινοτόμο δημιουργικότητά σου και να την αφήσεις να εκφράσει αυτό που υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά σου. Μην ανησυχείς πως αυτός ο τρόπος έκφρασης του εαυτού σου, θα στείλει μπερδεμένα μηνύματα. Η πραγματικότητα της αγάπης σου, θα είναι πιο αποτελεσματική από το να πεις αυτό που θέλει ν’ ακούσει ο σύντροφός σου. Πες με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζεις, ό,τι έχεις να πεις. Αυτό θα το κάνει πολύ πιο αξέχαστο.

ζώδια ιχθύες

Ένα ερωτικό σενάριο που είναι πηγή άγχους και έντασης, θα μπορούσε να μειωθεί τώρα… και είναι απίθανο αν θα προκαλέσει ξανά προβλήματα με τον ίδιο τρόπο. Το να αισθάνεσαι πιο ανακουφισμένη ή αισιόδοξη για το μέλλον της σχέσης σου δημιουργεί καινούργιο έδαφος, σε ένα παλιό θέμα. Αν η ευαισθησία και η συμπόνια αποτελούν τη βάση για τυχόν ανταλλαγές με τον εραστή σου, τότε μπορούν να ανανεωθούν τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments