Αυτοδιοίκηση

Σπύρος Λιβαθήνος: Απίστευτη δήλωση για τον Ηλία Ψινάκη

Σπύρος Λιβαθήνος: Απίστευτη δήλωση για τον Ηλία Ψινάκη
Ο Σπύρος Λιβαθηνός άσκησε αυστηρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός σε συνέντευξή του στο sportdog.gr. μίλησε για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Μαραθώνος και άσκησε αυστηρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη.

O βετεράνος ποδοσφαιριστής αναφερόμενος στον Ψινάκη, τόνισε πως “η γκλαμουριά είναι αυτή που ξεγέλασε τον κόσμο ακόμα και εμάς που ήμασταν μαζί του”.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Σπύρου Λιβαθηνού.

Ποια είναι η εμπειρία σας από την πολιτική, είστε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη για τον Δήμο Μαραθώνος;

«Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η πρώτη είναι πονεμένη ιστορία. Είχα κατέβει με τον Ψινάκη και παραιτήθηκα μετά από ένα χρόνο».

Άρα πάτε να πάρετε τη… θέση του στο Δήμο Μαραθώνος;

«Όχι δεν πάω να πάρω τη θέση του, γιατί αν την πάρω τη θέση του δεν θα κάνω και εγώ τίποτα…».

Αν εκλεγείτε έχετε πολύ δύσκολο έργο μπροστά σας. Το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς το περσινό καλοκαίρι έχει αφήσει πληγές στην περιοχή…

«Είναι δύσκολο όντως. Κάηκαν πάνω από 100 άνθρωποι, καταστράφηκαν περιουσίες, υπάρχουν άστεγοι, μένουν σε κατασκηνώσεις και στους δρόμους. Δεν υπάρχει προοπτική και δεν ξέρουμε τί θα γίνει την επόμενη μέρα. Γιατί δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός. Έξι άδειες έχουν βγει μέχρι στιγμής, απ’ότι γνωρίζω για την αποκατάσταση των ζημιών. Δεν μπορούν δηλαδή οι πληγέντες να φτιάξουν τα σπίτια τους. Υπάρχει επίσης το σοβαρό θέμα του ΧΥΤΑ. Το κυριότερο απ’ όλα είναι η καθημερινότητα του Δήμου. Δεν έχει γίνει τίποτα με Ψινάκη. Έχουν μείνει τα πράγματα όπως τα άφησα τον πρώτο χρόνο πριν παραιτηθώ».

Δηλαδή μόνο μία… γκλαμουριά έδωσε η παρουσία του Ψινάκη στην περιοχή;

«Ούτε αυτή. Η γκλαμουριά είναι αυτή που ξεγέλασε τον κόσμο ακόμα και εμάς που ήμασταν μαζί του. Το 55% της περιοχής τον ψήφισε και μέσα σε έναν χρόνο τον απαρνήθηκαν όλοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments