Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19).

ζώδια κριός .

Ακόμα κι θέλεις να ενισχύσεις τον έρωτα και το ρομάντζο στην ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις μεγαλύτερη ευτυχία σήμερα, αν κάνεις του κεφαλιού σου!

Θα καταλάβεις όμως, ότι πρέπει να είσαι προσεκτική με τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι αποφασισμένη να μην επαναλάβεις, τα ίδια λάθη. Αν χρειάζεσαι λίγη απομόνωση για να προετοιμάσεις τη στρατηγική σου, τότε αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα.

ζώδια ταύρος

Θα μπορούσες εύκολα να χαθείς στις λεπτομέρειες της ερωτικής σου σχέσης.

Αξιολογώντας πολύ στενά κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, μπορεί να σε συγχύσει περισσότερο, παρά να σε εμπνεύσει ή να σε παρακινήσει.

Αξίζει επίσης να εξετάσεις, αν παίρνεις κάποιο θέμα, πολύ στα σοβαρά. Κάνε λιγάκι πίσω, για να δεις τί μπορείς να καταφέρεις, αν υιοθετήσεις μια πιο έξυπνη στάση.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Κάνοντας μια δυο θυσίες στο όνομα της αγάπης, θα είναι μικρό το τίμημα, για την ευχάριστη εξέλιξη της σχέσης σου. Θα νιώσεις επίσης την ανάγκη, να ισορροπηθούν τα «δούναι και λαβείν», ανάμεσά σας.

Αν φαίνεται πως υπάρχει μια λύση για να γίνουν και τα δύο, τότε ακολούθησε το παράδειγμα του εραστή σου.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να φαίνεται πως ο εραστής σου καλπάζει με φρενίτιδα, έχοντας εμπνευσμένα σχέδια. Αλλά αυτό, σε κάνει να νιώθεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να είσαι παρατηρητής.

Ωστόσο, μπορεί να είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος ή υποστήριξης από μεριάς σου στο παρελθόν, που τον προέτρεψε να δράσει μόνος του. Αν έχεις πληροφορίες που θέλεις να μοιραστείς με το σύντροφό σου, τότε καιρός είναι να το κάνεις.

Το να φανεί πως δείχνεις έντονο ενδιαφέρον, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που περιμένει από σένα το ταίρι σου!

ζώδια λέων

Μια ιδέα, ένα σχέδιο ή ένα όραμα που σε ενθουσιάζει μπορεί να φαίνεται ασταθές στον εραστή σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι του μιλάς αποσπασματικά για όσα σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις.

Αν δεν τον συμπεριλάβεις εντελώς μέσα στο σκεπτικό σου, θα νιώθει κενός ή περιττός. Μην υποτιμάς αυτό που μπορεί να επιτευχθεί, αν υπάρξει μεταξύ σας, συνεργασία.

ζώδια παρθένο

Δεν χρειάζεται να ξεσκονίσεις ποιητικά εδάφια για να σκεφτείς πώς θα εκφράσεις τον έρωτά σου, επειδή θέλεις να ενισχύσεις την ερωτική σου σχέση. Το απλούστερο ερωτικό μήνυμα, θα είναι και το πιο αποτελεσματικό! Η βαθιά και εγκάρδια εξέλιξη της σχέσης σου, βασίζεται στην ποιότητα του μηνύματός σου, όχι στην ποσότητα. Όσο πιο απλά είναι τα λόγια σου, τόσο πιο βαθιά είναι πιθανό, να αντηχήσουν στον εραστή σου.

ζώδια ζυγός

Φέρνοντας μια αλλαγή σ’ ένα ερωτικό σενάριο που αφορά τη σχέση σου, παρόλο που είναι όμορφη σε πολλά επίπεδα, θα κάνει πιο πικάντικη την καθημερινότητά σας.

Κι αυτό είναι το σημείο, στο οποίο έχεις επικεντρωθεί. Ωστόσο, σκέψου μήπως αυτή η στάση σου είναι αποτέλεσμα μιας ουτοπιστικής αναζήτησης για τελειότητα.

Μια δραματική αλλαγή πιθανώς να μην είναι απαραίτητη. Άφησε την καρδιά σου να σε βοηθήσει, να δημιουργήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι στη σχέση σου. Αν θέλεις την αλήθεια, τότε άκουσε τη διαίσθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/3/19)

ζώδια σκορπιός

Θα κερδίσεις πολλά, αν ασχοληθείς με διάφορα καθήκοντα που κρατούν το μυαλό και τα χέρια σου απασχολημένα, από το να καθίσεις άπρακτη και να απασχολήσεις το μυαλό σου με διάφορες σκέψεις. Αν ο εραστής σου ήταν απρόσεκτος, απερίσκεπτος ή πλήγωσε τα αισθήματά σου, τότε καλύτερα να τον αντιμετωπίσεις με σιωπή κι όχι με θυμό. Το να επιτρέψεις σ’ αυτό το θέμα να σιγοβράζει, ενώ μπορείς να είσαι παραγωγική με άλλους τρόπους, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να το δεις με καινούργια προοπτική σύντομα.

ζώδια τοξότης

Μπορεί εύλογα να πειστείς, ότι ορισμένα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, όταν πρόκειται για μια δυσάρεστη ή πιθανώς απογοητευτική κατάσταση στη σχέση σου. Αν νιώθεις απογοητευμένη από τον εραστή σου, τότε είναι σημαντικό να διαπιστώσεις, γιατί δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα, όπως πίστευες πως θα γινόταν. Μπορεί ν’ ανακαλύψεις ότι κάτι σοβαρό αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή το ταίρι σου και μια μικρή υποστήριξη από μεριάς σου, μπορεί να καταφέρει πολλά!

ζώδια αιγόκερως

Αυτό που εσένα σου φαίνεται απλό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, στον εραστή σου φαντάζει περίπλοκο και περιμένει εξηγήσεις. Αντί να απογοητευτείς από αυτό το εμπόδιο στα σχέδιά σου, αφιέρωσε χρόνο για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Είναι πιθανό ο εραστής σου, να μην καταλάβει τη σημασία αυτού που επιδιώκεις, ή γιατί εσύ το θεωρείς αρχική σου προτεραιότητα. Αν δεν του το έχεις ξεκαθαρίσει, τότε έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, τώρα.

ζώδια υδροχόος

Η ερωτευμένη σου καρδιά, μπορεί να σε καλεί να την ακολουθήσεις, αλλά το μυαλό σου, έχει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, που περιλαμβάνει καθήκοντα και υποχρεώσεις στον πραγματικό κόσμο, που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Μην επιτρέψεις σε όλα αυτά να μειώσουν το κέφι σου. Υπάρχει μαγεία που θα εκδηλωθεί στην ερωτική σου ζωή, αλλά μόνο όταν η ακτή είναι ξεκάθαρη και θα μπορείς να της δώσεις, την αμέριστη προσοχή σου!

ζώδια ιχθύες

Ακολουθώντας τη στάση : «αλλιώς ήταν τότε, αλλιώς είναι τώρα» απέναντι στα ερωτικά σου, θα σε ωφελήσει αυτή τη στιγμή. Το μυαλό σου, μπορεί να στραφεί σε ένα προηγούμενο ερωτικό επεισόδιο ή σε κάποιον που σε επηρέασε βαθιά στο παρελθόν.

Και μπορεί ή να αισθανθείς την ανάγκη να ξαναδημιουργήσεις μια σχέση μαζί του, ή να τον συγκρίνεις με τον τωρινό σου σύντροφο. Η καρδιά του καθενός είναι γεμάτη μυστικά….αλλά μην επιτρέψεις σε κανένα απ’ αυτά, να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ταραχή στην παρούσα ερωτική σου σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments