Τεχνολογία

Facebook: Έρχεται νέο design στο δημοφιλές Social Media

Facebook: Έρχεται νέο design στο δημοφιλές Social Media
Το Facebook είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του.

Το Facebook είναι το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο. Το γνωστό Social Media δεν θέλει να χάνει τους χρήστες του και φροντίζει να τους κάνει να μη το βαρεθούνε. Σε αυτό το πλαίσιο είναι έτοιμο να φέρει πολλές αλλαγές στην εμφάνιση προκειμένου να φέρει μια νέα φρεσκάδα στο επιτυχημένο μοντέλο του.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί το Facebook σε αυτό το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί. Αυτοί θα είναι τα groups και τα events. Τα groups θα έχουν κεντρικότερη θέση αφού περισσότεροι από 400 εκατ. χρήστες συμμετέχουν σε τέτοιες ομάδες. Η αρχή θα γίνει στις συσκευές IOS και Android και αργότερα θα εφαρμοστεί στην desktop έκδοση.

Facebook: Φέρνει αέρα αλλαγής

Η κατηγορία των groups θα βρίσκεται στο κέντρο του menu bar δίπλα ακριβώς στις ενημερώσεις. Πατώντας εκεί θα μπορεί να δει κάποιος μια ειδικά διαμορφωμένη αρχική σελίδα μόνο με τις ενημερώσεις από τα groups. Πολύ σημαντικό το ότι θα μπορείς να κάνεις ανάρτηση σε κάποιο Group απευθείας από το News Feed ή το προφίλ σου.

Παράλληλα θα ανανεωθεί η κατηγορία “Meet New Friends”. Σε αυτή θα μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχει κοινά ενδιαφέροντα. Η νέα καρτέλα Events είναι δίπλα στα Groups και περιλαμβάνει έναν πιο πλούσιο χάρτη για να βρίσκεις εκδηλώσεις, να οργανώνεις το πρόγραμμα σου και να κάνεις εύκολη μετάβαση απ’ τις κλειστές εκδηλώσεις στα δημόσια events.

Today at F8, I talked about how we're starting to build out a privacy-focused social platform.For the last 15 years,…

Gepostet von Mark Zuckerberg am Dienstag, 30. April 2019

Τέλος, το Facebook θα φέρει μια νέα υπηρεσία που θα θυμίζει έντονα το Tinder. Με αυτόν τον τρόπο οι μοναχικοί άνθρωποι που έχουν λογαριασμό θα μπορούν να έρθουν πιο κοντά. Η ονομασία αυτής είναι Secret Crush. Ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιωτική λίστα όπου θα δηλώσει το ερωτικό ενδιαφέρον του για έως 9 φίλους του. Αυτό θα το βλέπει μόνο εκείνος, εκτός αν κάποιος απ’ αυτούς τον προσθέσει επίσης στη δική του λίστα και γίνουν «match».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments