Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έκανε παρατήρηση σε λαθρέμπορους και τον ξυλοκόπησαν

Θεσσαλονίκη: Έκανε παρατήρηση σε λαθρέμπορους και τον ξυλοκόπησαν
Ένας άντρας στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε επίθεση από δυο λαθρέμπορους όταν τους ζήτησε να απομακρυνθούν από το μαγαζί του.

Ένα τρομερό περιστατικό διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή όπως και σε όλη την Ελλάδα υπάρχει έξαρση στο λαθρεμπόριο τσιγάρων. Μάλιστα, είναι ένα θέμα που πονοκεφαλιάζει τις αρμόδιες αρχές.  Τις περισσότερες φορές οι “πωλητές” είναι αλλοδαποί που δεν διστάζουν να πουλάνε την πραμάτεια τους σε κοινή θέα.

Δυο από αυτούς είχαν στήσει πόστο έξω από ένα κρεοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να φύγουν και να πάνε αλλού καθώς φοβήθηκε ότι μπορεί να μπλέξει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι δυο αλλοδαποί όχι μόνο δεν αποχώρησαν, αλλά στη συνέχεια επιτέθηκαν στον κρεοπώλη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της επίθεσης

Αρχικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επισκέφτηκε το Αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου για να αναφέρει το περιστατικό. Ωστόσο δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Όταν οι αλλοδαποί κατάλαβαν τι έγινε μάζεψαν και άλλους συμπατριώτες τους. Συνολικά 20 Πακιστανοί είχαν στήσει καρτέρι στον κρεοπώλη έξω από το μαγαζί του.

Τελικά δεν έμειναν μόνο στις απειλές χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, οι αλλοδαποί σταμάτησαν μόνο όταν στο σημείο έφτασε ο αδελφός και ο φίλος του κρεοπώλη. Το θύμα μετέβη εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας Ζ συνέλαβαν ένα άτομο που αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης από τον κρεοπώλη. Αστυνομικοί της πεζής περιπολίας συνέλαβαν και δεύτερο άτομο, το οποίο αναγνωρίστηκε επίσης ως δράστης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments