Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Σινεμά με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια (pics)
Σινεμά με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε μια αίθουσα σινεμά και έχετε σκεφτεί να ήσασταν ξαπλωμένοι και να απολαμβάνατε με αυτό τον τρόπο την ταινία; Πόσες φορές θα θέλατε να είστε στο σινεμά και να νιώθατε σαν στο… σαλόνι σας; Με ένα αναπαυτικό μαξιλάρι για να ακουμπάτε το κεφάλι σας; Ε λοιπόν το… όνειρο γίνεται πραγματικότητα στην Ελβετία.

Ένα σινεμά στην Ελβετία μεταφέρει το σαλόνι του κόσμου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δημιουργώντας μια αίθουσα VIP με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια αντί για καθίσματα, την οποία ονομάζουν «VIP Bedroom Cinema».

Η αίθουσα «VIP Bedroom Cinema» στο σινεμά Pathé του Σπράιτερνμπαν, διαθέτει έντεκα διπλά κρεβάτια, σε μικρή ανάκληση απέναντι από τη μεγάλη οθόνη, με καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια σε κάθε προβολή.

Η αίθουσα άνοιξε τις πύλες της την περασμένη εβδομάδα. Το ατομικό εισιτήριο κοστίζει 32,6 ευρώ και εξασφαλίζει έξτρα προνόμια, αφού οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά και τα σνακς χωρίς να σταθούν στην ουρά, με τους υπαλλήλους τους σινεμά να τους σερβίρουν στο κρεβάτι.

Ετικέτες: 
2019