Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν 29χρονο

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν 29χρονο
Μια ομάδα αντιεξουσιαστών μαχαίρωσε έναν 29χρονο που συμμετείχε σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στη Θεσσαλονίκη όπως και σε όλη τη χώρα έγιναν δεκάδες εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία των ποντίων. Αρκετός κόσμος έδωσε το “παρών”, αλλά ένας από αυτούς είχε μια άσχημη εμπειρία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ ένας 29χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ομάδων ατόμων που φέρεται να ανήκουν στον αναρχικό χώρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος έγινε αντιληπτός από μια ομάδα 4 ατόμων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς. Οι δράστες τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και τον μαχαίρωσαν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Παρά τα τραύματα του το θύμα κατάφερε να διαφύγει και έτρεξε προς την οδό Εγνατία.

Βρήκε καταφύγιο σε πρακτορείο το θύμα

Ο 29χρονος μπήκε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή και από εκεί κλήθηκε η αστυνομία. Η ομάδα ΔΙΑΣ ξεκίνησε να ψάχνει στην περιοχή και τελικά κατάφερε να εντοπίσει δυο από τους δράστες της επίθεσης. Στη συνέχεια ο 29χρονος του αναγνώρισε όταν κλήθηκε να καταθέσει τα όσα έγιναν στις αρχές.

Κοντά στο σημείο που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο 29χρονος είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments