Αθλητισμός

Ζερεμί Ματιέ: Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ζερεμί Ματιέ: Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ο Ζερεμί Ματιέ, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, θα μείνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ζερεμί Ματιέ υπήρξε ένας από τους στόχους που είχε βάλει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνάς του. Ο πολύπειρος αμυντικός αρέσει στον Μαρτίνς, ο οποίος γνώριζε πάντως εξαρχής πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Και πως θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια και χρόνος για να πειστεί ο παίκτης.

Τελικά ο Ματιέ δε θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού θα συνεχίσει να φοράει αυτή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Όπως είχε… προαναγγείλει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική A Bola ο Ζερεμί Ματιέ αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2020!

Τα Λιοντάρια ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό που απασχόλησε έντονα το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Ο πρώην άσος των Βαλένθια και Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το καλοκαίρι του 2020, ανανεώνοντας για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 35χρονος άσος έφτασε τις 32 συμμετοχές με τα Λιοντάρια και σημείωσε 3 τέρματα.

Δείτε το σχετικό tweet:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments