Μedia

Mr Robot: Το… ματωμένο πρώτο promo για την 4η σεζόν

Mr Robot: Το… ματωμένο πρώτο promo για την 4η σεζόν
Το Mr Robot πρόκειται να επιστρέψει μέσα στο 2019 και ήδη είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία για την 4η σεζόν.

Το Mr Robot είναι μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών. Οι τρεις κύκλοι που έχουν προβληθεί έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Rami Malek. Ο βραβευμένος με Όσκαρ έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά.

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να επιστρέψει για την 4η και τελευταία της σεζόν κάποια στιγμή μέσα στο 2019. “Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του Mr. Robot. Αυτή η η σεζόν με κάνει περήφανο και ανυπομονώ να τη μοιραστώ με τους τηλεθεατές.

Χιόνι και αίμα στο Mr Robot

Έχω πει ξανά ότι τα επεισόδια θα εξελίσσονται την περίοδο των Χριστουγέννων του 2015, αλλά θα το πάω και ένα βήμα παραπέρα. Η τελευταία σεζόν θα γεμάτη απαντήσεις, χακάρισμα και αίμα”τόνισε ο δημιουργός της σειράς, Sam Esmail.

Στο πλαίσιο αυτών που είπε ο δημιουργός του Mr Robot κυμάνθηκε και το πρώτο poster της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε χιόνι και με αίματα σχεδιασμένη τη μάσκα που πρωταγωνιστή στην επανάσταση που έχει ξεκινήσει ο Rami Malek στο ρόλο του Elliot Alderson. Η 4η σεζόν και τελευταία σεζόν του Mr. Robot θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments