Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος: Δείτε ποια είναι η γυναίκα του (pics)

Κυριάκος Βελόπουλος: Δείτε ποια είναι η γυναίκα του (pics)
Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετροπούλου και έχουν ένα μικρό κοριτσάκι, την Αναστασία - Λυδία.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή αφού 4% των Ελλήνων… πείστηκαν για να τον ψηφίσουν. Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες από τις Ευρωεκλογές, αλλά σίγουρα όσοι τον ακούν στις εκπομπές που μιλάει πιθανότατα να έχουν αλλάξει γνώμη για την ψήφο τους. Θα δείξει στις επικείμενες εθνικές εκλογές, αφού ο Βελόπουλος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα “κατέβει” εκ νέου με το κόμμα του, την “Ελληνική Λύση“.

Πίσω από τον Κυριάκο Βελόπουλο υπάρχει η σύζυγός του, Όλγα Πετροπούλου. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν το 1994, όταν ο Βελόπουλος ήταν δημοσιογράφος και εκείνη διαφημίστρια στον τηλεοπτικό σταθμό που δούλευε.  Έγιναν ζευγάρι και νοίκιασαν ένα μικρό διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Η Ολγα δημιούργησε έναν βρεφονηπιακό σταθμό, τον οποίο έκλεισε ώστε να αφοσιωθεί στη νεογέννητη κόρη τους. Τη βάφτισαν Αναστασία-Λυδία, με νονούς έναν φίλο του ζευγαριού και τον πρώην προπονητή του μπάσκετ του Αρη και του Ολυμπιακού, καθώς και υπουργού στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Ιωαννίδη.

Η Ολγα Πετροπούλου εργαζόταν τότε ως διαφημίστρια. Ο δημοσιογράφος γοητευμένος από την εντυπωσιακή Ολγα ζήτησε το τηλέφωνό της και επέλεξε ένα διόλου τυχαίο σημείο για το πρώτο τους ραντεβού, θέλοντας προφανώς να δώσει από την αρχή το στίγμα των προθέσεών του. «Πήγαμε στην Αρετσού. Δεν υπάρχει ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που να μην πάει σε αυτήν την περιοχή. Είναι το στέκι των ερωτευμένων». Ο Κυριάκος ενθουσιώδης και εκδηλωτικός της εξομολογήθηκε τα αισθήματά του γοητεύοντας με τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα του τη γερμανοτραφείσα Ολγα, η οποία ανέλαβε από εκείνη την ημέρα να βάλει οριστικά σε τάξη τη ζωή του. «Δύο μήνες μετά μετακομίσαμε σε ένα μικρό αλλά ζεστό διαμέρισμα στην Καλαμαριά και δύο χρόνια αργότερα ενωθήκαμε με τα ιερά δεσμά του γάμου».

Η Ολγα είχε εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ήταν μια δουλειά που δεν της επέτρεπε να έχει χρόνο για προσωπική ζωή και για να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά και σπούδασε στη ζωή της, να ασχολείται δηλαδή με μικρά παιδιά. Βρεφονηπιοκόμος η ίδια, με την παρότρυνση του συντρόφου της αποφάσισε να ανοίξει έναν βρεφονηπιακό σταθμό. Επιθυμία της όμως ήταν να αποκτήσουν με τον Κυριάκο και ένα δικό τους παιδί.

Μια επιθυμία όμως που χρειάστηκε να κουραστούν πολύ για να πραγματοποιηθεί και ίσως αυτό να τους κάνει να εκτιμούν περισσότερο το δώρο Θεού που ήταν για εκείνους ο καρπός του ερωτά τους, η μικρή Λυδία, που σήμερα είναι οκτώ χρόνων. «Κάποια προβλήματα καθιστούσαν πολύ δύσκολη την τεκνοποίηση της Ολγας. Ομως, η μεγάλη επιθυμία και των δυο μας για ένα παιδί της έδινε πάντα την ελπίδα ότι αυτό κάποια μέρα θα γίνει πραγματικότητα». Η Ολγα αποφάσισε να κλείσει τον βρεφονηπιακό σταθμό προκειμένου ήρεμα και χωρίς άγχος να δώσει όλη την προσοχή που χρειάζεται ώστε να μην αποβάλει για πολλοστή φορά. «Πήγε στη Γερμανία, όπου ζουν οι γονείς της, για να μη χάσει το παιδί, και έμεινε εκεί για εννιά ολόκληρους μήνες».

Η μικρή Λυδία, που μοιάζει καταπληκτικά στον Κυριάκο και όχι μόνον εμφανισιακά αλλά και στον χαρακτήρα, γνωρίζει απ’ έξω όλη την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ασχολείται με το τένις, την ιππασία και το μπαλέτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments