Τεχνολογία

Galaxy Fold: H Samsung καθυστερεί ξανά την κυκλοφορία του (vid)

Galaxy Fold: H Samsung καθυστερεί ξανά την κυκλοφορία του (vid)
Το Galaxy Fold θα κυκλοφορούσε στις 26 Απριλίου, αλλά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους πρώτους reviewers της συσκευής οδήγησαν στην επ αόριστον αναβολή του λανσαρίσματος του.

H Samsung είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες ότι επιδιόρθωσε – επιτέλους – τα προβλήματα του Samsung Galaxy Fold. Μάλιστα ο τεχνολογικός κολοσσός αναμενόταν τις επόμενες ημέρες να αποκάλυπτε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το αναδιπλούμενο smartphone. Όμως νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία δεν θα προχωρήσει στο λανσάρισμα μέσα στον Ιούλιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κορέα, η Samsung ενημέρωσε τους εκπροσώπους Τύπου ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε θα βγάλει στην αγορά το Samsung Galaxy Fold και μάλιστα ένα στέλεχος της τόνισε πως αν ήταν να διοργανώσει κάποια εκδήλωση για το μεγάλο γεγονός μέσα στον Ιούλιο, τότε θα είχαν βγάλει ήδη κάποια σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy Fold θα έβγαινε στην αγορά στις 26 Απριλίου, αλλά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους πρώτους reviewers της συσκευής οδήγησαν στην επ αόριστον αναβολή του λανσαρίσματος. Δεν αποκλείεται, πάντως, η Samsung να εφησυχάζει λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Huawei, κάτι που οδήγησε στην αναβολή της κυκλοφορίας και του Huawei Mate X.

Huawei: Αναβολή κυκλοφορίας για το Mate X

Το λανσάρισμα της συσκευής του foldable Mate X της Huawei μετατέθηκε για το Σεπτέμβριο. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο CNBC και τη The Wall Street Journal ότι πραγματοποιούνται συνεχώς δοκιμές προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η συσκευή είναι έτοιμη για τους καταναλωτές και ότι η Huawei ακολουθεί μια πολύ προσεκτική προσέγγιση έπειτα από το αποτυχημένο λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold, μιας και προέχει το κύρος της εταιρείας

Πάντως, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Huawei παραμένουν οι κυρώσεις που της επιβλήθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση και της απαγορεύουν να έχει άδειες για την πλήρη έκδοση του λειτουργικού Android. Βεβαίως το αν τελικά θα λανσαριστεί το Mate X το Σεπτέμβριο και αν θα έρθει με Android, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Ως έσχατη λύση υπάρχει το mobile OS της Huawei που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης εδώ και αρκετά χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments