Ελλάδα

Εξάρχεια: Επίθεση κατά των ΜΑΤ με πέτρες και μολότοφ – Μία σύλληψη

Εξάρχεια: Επίθεση κατά των ΜΑΤ με πέτρες και μολότοφ – Μία σύλληψη
Νέα ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια. Δέχθηκαν επίθεση τα ΜΑΤ, που προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Νέο σκηνικό έντασης σημειώθηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, στις 02:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι επιτέθηκαν κατά των ΜΑΤ στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα, οι επιθέσεις έλαβαν χώρα στην οδό Ζαΐμη, με κουκουλοφόρους να στρέφονται κατά των αστυνομικών δυνάμεων, πετώντας πέτρες και μολότοφ. Με τη σειρά τους, οι αστυνομικές δυνάμεις “απάντησαν” με ρίψη δακρυγόνων και βομβών κρότου – λάμψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος σχετίζεται με τα επεισόδια. Πλην των Εξαρχείων, υπήρξαν ακόμη δύο περιστατικά που προκάλεσαν αναταραχή. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οδό Γεραιστού στον λόφο Σκουζέ. Σταθμευμένο αυτοκίνητο έπιασε φωτιά για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, με την πυροσβεστική να μεταβαίνει άμεσα στο σημείο για να τη σβήσει. Στην επιχείρηση κατάσβεσης χρησιμοποιήθηκαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες.

Παράλληλα, άγνωστοι επιχείρησαν να πυρπολήσουν ΑΤΜ σε τράπεζα στην οδό Αθηνάς, στην πλατεία Κοτζιά. Οι δράστες προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments