Ελλάδα

Κιλκίς: Συγκρούστηκε τρένο με Ι.Χ – Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες

Κιλκίς: Συγκρούστηκε τρένο με Ι.Χ – Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες
Κιλκίς: Τραγωδία στο Μυριόφυτο, με αυτοκίνητο να συγκρούεται με τρένο.

Κιλκίς: Δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή του Μυριόφυτου. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, η οποία είχε προορισμό τις Σέρρες, με τον απολογισμό να είναι τραγικός. Μια γυναίκα έχασε τη ζωή ενώ δύο άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. ]Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα- δύο γυναίκες και ένας άνδρας- και για τον απεγκλωβισμό δύο εξ αυτών χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουριών, με εννέα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διακομίστηκαν μία γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης. «Ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε και ετοιμάζουμε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Ρεβενάκης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, «σταθερή κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας, η οποία φέρει κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου».

Πένθος στη Ρόδο για τα δύο νεαρά κορίτσια

Δύο νεαρά κορίτσια, 16 και 19 ετών, που είχαν έρθει για διακοπές από το εξωτερικό στη χώρα μας, βρήκαν τραγικό θάνατο στη Ρόδο, στην πισίνα ξενοδοχείου της περιοχής Ιαλυσού, όπου κολυμπούσαν. Οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019.

Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και παρέλαβαν τη δεύτερη κοπέλα που ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments