Video

Viral: Αεροπλάνο στο Σιάτλ προσγειώνεται σε δρόμο και κόβει την ανάσα (vid)

Viral: Αεροπλάνο στο Σιάτλ προσγειώνεται σε δρόμο και κόβει την ανάσα (vid)
Viral έχει γίνει το βίντεο από το Σιάτλ, που δείχνει ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό.

Viral σε όλο τον κόσμο έχει γίνει το βίντεο που έρχεται από το Σιάτλ. Στιγμές αγωνίας έζησαν οι οδηγοί των ΙΧ που κινούνταν σε κατάμεστο αυτοκινητόδρομο σε ώρα αιχμής κοντά στο Σιάτλ όταν είδαν ένα μικρό αεροπλάνο να επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμων.

«Λίγο έλειψε να πάθω συγκοπή! Την ώρα που περνούσε δίπλα μου θα μπορούσα να αγγίξω το φτερό του αεροπλάνου αν άπλωνα το χέρι μου. Τόσο κοντά μου πέρασε!», δήλωσε τρομοκρατημένος ένας οδηγός σε τοπικά ΜΜΕ.

Την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου κατέγραψε κάμερα στο ταμπλό περιπολικού:

Ένας αστυνομικός που έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σημείο με το περιπολικό του είδε το μονοκινητήριο αεροπλάνο KR2 να κατεβαίνει κι όταν αντιλήφθηκε ότι θα επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση άναψε τις σειρήνες για να σταματήσει την κυκλοφορία και να βοηθήσει τον πιλότο.

Η κάμερα στο περιπολικό του Κλιντ Τόμπσον κατέγραψε τη στιγμή που οι τροχοί του μικρού αεροπλάνου άγγιξαν τον αυτοσχέδιο διάδρομο προσγείωσης. Ο πιλότος συνέχισε την πορεία του και κατάφερε την τελευταία στιγμή να σταματήσει το αεροπλάνο σε μια διασταύρωση, απ’ όπου περνούσαν πολλά ΙΧ.

Στο βίντεο διακρίνεται ο πιλότος Ντέιβιντ Άκλαμ να πηδά απ’ το κόκπιτ και να απομακρύνει το αεροπλάνο από το δρόμο με τη βοήθεια του αστυνομικού. «Θέλω να ευχαριστήσω τον αστυνομικό για όσα έκανε. Πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, ή με γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό όπως και τους οδηγούς των διερχόμενων ΙΧ», δήλωσε αναστατωμένος ακόμη σε τοπικά ΜΜΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments