Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα

Ματέο Γκαρσία: Συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα
Ματέο Γκαρσία: Τέλος στο σίριαλ για τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος καταλήγει στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ματέο Γκαρσία: Η Λας Πάλμας είχε στα χέρια της αρκετές προτάσεις για τον 22χρονο εξτρέμ και έπρεπε να διαλέξει, καθώς δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονταν οι Ολυμπιακός και Άρης, αλλά τελικά, ο Ματέο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η Λας Πάλμας έκρινε ότι έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, όπερ και εγένετο, με τον 22χρονο να γίνεται… κάτοικος Βελιγραδίου. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στο 1.8 εκατομμύρια ευρώ, με τη “Ζβέντα” να καταβάλλει το ποσό στους Ισπανούς σε τρεις δόσεις. Όπως τονίζουν οι Σέρβοι, η προσφορά του Ερυθρού Αστέρα έγινε αποδεκτή από τον Γκαρσία διότι υπήρχε υπόσχεση για εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα.

Έκανε στην άκρη τον Ουάρντα για τον Ματέο

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε βρεθεί σε δίλημμα τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εξέταζε τις περιπτώσεις του Γκαρσία αλλά και του Ουάρντα. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Άρη βγήκε… νικητής. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξετάστηκε σοβαρά μεν από τους Σέρβους, αλλά η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, καθώς ο Αιγύπτιος κόπηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Για τους ίδιους λόγους που σταματούν τους περισσότερους συλλόγους, όσον αφορά την περίπτωση του ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος όμως έχει απασχολήσει αρκετές φορές, για αρνητικό λόγο τα ΜΜΕ. Πλην του Ματέο Γκαρσία, στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκε και ο Μόχα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν μεταφραζόταν σε deal το ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments