Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κλαμπ – Δύο νεκροί

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κλαμπ – Δύο νεκροί
ΗΠΑ: Νέα τραγωδία στις Ηνωμένες Πολίτειες. Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης, σύμφωνα με τα Μέσα.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα, με απολογισμό δύο νεκρούς και εννέα τραυματίες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο “Old Skool Sports Bar & Grill” στο Λάνκαστερ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δέκα άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς, με τους δύο εξ αυτών να αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Παράλληλα, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι δέχθηκαν άμεση ιατρική φροντίδα, μην έχοντας τραυματιστεί σοβαρά. Οι υπόλοιποι θαμώνες του μπαρ έτρεξαν πανικόβλητοι για να σωθούν, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λάνκαστερ, τονίζει ότι οι Αρχές θα μιλήσουν με όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κλαμπ, ώστε να πάρουν καταθέσεις. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους αυτόπτες μάρτυρες ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με τις Αρχές για να καταθέσουν ό,τι είδαν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν οι πυροβολισμοί προήλθαν από ένα ή δύο άτομα.

Η επίθεση στο κλαμπ της Νότιας Καρολίνα αποτελεί άλλη μία “μαύρη κηλίδα”, μεταξύ εκατοντάδων περιστατικών στις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments