Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη [25/12]

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη [25/12]
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη [25/12].

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη [25/12].

  • Κριός: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

  •  Ταύρος: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

  • Δίδυμοι: Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

  • Καρκίνος: Το εννιά των ράβδων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

  • Λέων:Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

  • Παρθένος: Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

  • Ζυγός: Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

  • Σκορπιός: Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί.

  • Τοξότης: Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments