Video

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ταξιδεύετε με ένα μπαλάκι του τένις στη βαλίτσα σας

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ταξιδεύετε με ένα μπαλάκι του τένις στη βαλίτσα σας
Πως ένα μπαλάκι του τένις μπορεί να φανεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.

Όταν φτιάχνεις τη βαλίτσα σου για ένα αεροπορικό ταξίδι, μην ξεχνάς μαζί σου να κουβαλάς και ένα μπαλάκι του τένις. Μπορεί να ακούγεται “τρελό” ωστόσο όπως θα δείτε και παρακάτω η χρήση του είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Η βαλίτσα μπορεί να γεμίσει με μπόλικα ρούχα, αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διαμονή στον εκάστοτε προορισμό και πολλά άλλα. Πόσο χώρο μπορεί να “πιάσει” ένα μικρό μπαλάκι του τένις… σχεδόν καθόλου!

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πολλών ωρών το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται στη διάθεσή μας είναι η κούραση. Οι μύες από μια πολύωρη πτήση αρχίζουν να πονούν με την πλάτη και τις αρθρώσεις να δέχονται υψηλές πιέσεις, προβλήματα που προκαλούν πολλές φορές δυσφορία μέχρι ο εκάστοτε επιβάτης να αποβιβαστεί.

Εδώ έρχεται η παραπάνω ιδέα, με το μπαλάκι του τένις να χρησιμοποιείται ιδανικά για την χαλάρωση των μυών κάνοντας μασάζ στα σημεία. Οι διαστάσεις του έρχονται να ακουμπήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα σημεία όπου το σώμα δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις και να το χαλαρώσει κάνοντας και πάλι ευχάριστο το ταξίδι.

Οπότε βάλτε ένα μπαλάκι του τένις στις αποσκευές σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments