Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες τρία φορτηγά οχήματα και ένα αυτοκίνητο στην Άνω Πόλη.

Θεσσαλονίκη: Έντονη κινητικότητα για το Πυροσβεστικό Σώμα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς άγνωστοι πυρπόλησαν τρία φορτηγά οχήματα στην Άνω Πόλη. Το συμβάν, το οποίο διερευνάται πραγματοποιήθηκε στις 3:30 ώρα της Τετάρτης με τη πυροσβεστική να καταφθάνει άμεσα στη περιοχή και να πραγματοποιεί εκτεταμένες ρίψεις νερού προκειμένου να κατασβέσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε και στα τρία οχήματα.

Στο σημείο όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ, επιχείρησαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν έγκαιρα τη φωτιά με τα τρία φορτηγά οχήματα να αποκομίζουν ωστόσο αρκετές υλικές ζημιές. Οι Αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για εμπρησμό από αγνώστους.

Μία ώρα νωρίτερα, στις φλόγες τυλίχτηκε σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Σόλωνος στον Δενδροπόταμο. Για τα ακριβή αίτια της φωτιάς προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Τα δύο περιστατικά προβληματίζουν έντονα τις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή περιμένοντας πιθανότατα νέα ίδιου είδους χτυπήματα στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments