Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [14/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [14/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

κριός

Μην πείσεις στον εαυτό σου ότι οι απόψεις σου δεν μετράνε τόσο πολύ, όσο του αγαπημένου σου. Αν μη τι άλλο, είσαι έτοιμη να πεις τη γνώμη σου και να κάνεις μερικά σημεία ξεκάθαρα. Θα νιώσεις λιγότερο απομονωμένη από μια συναισθηματική κατάσταση ή ρύθμιση. Δεν πρόκειται να αρχίσεις μόνο να καθοδηγείς τη σχέση σου, αλλά είναι πιθανό να νιώσεις ολοκληρωμένη.

ταύρος

Μια ανάγκη ή ενδεχομένως μια ώθηση να εκφραστείς δημιουργικά θα μπορούσε να ενταθεί τόσο τώρα… όσο και σύντομα. Ακόμα κι αν είσαι από τους σπάνιους Ταύρους, που δεν έχουν γράψει ποτέ ένα τραγούδι, ποίημα, ούτε έχεις αφήσει ένα δημιουργικό ταλέντο σου να λάμψει, θα μπορούσες να εκπλήξεις τον εαυτό σου και τον εραστή σου με αυτό που αναδύεται. Οι ρομαντικές δυνατότητες αφθονούν όταν υπάρχει δημιουργική συνεργασία και η συνεργασία με το ταίρι σου, είναι το κλειδί για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου, τώρα.

δίδυμοι

Αν είσαι διατεθειμένη να παραδεχτείς ότι έβγαλες γρήγορα το συμπέρασμα για το πόσο αγαπημένη είσαι, τότε έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τώρα τα πράγματα. Μην ανησυχείς μήπως δε θα ξέρεις τι να πεις ή τι να κάνεις όταν έρθει η ώρα. Εσύ γνωρίζεις – ποιος μπορεί να είναι πιο φιλεύσπλαχνος και φιλόξενος από ό, τι νόμιζες ότι θα ήταν…. και ένα ανοιχτό πνεύμα από την πλευρά σου, θα δημιουργήσει κάποια μαγεία τώρα.

καρκίνος

Ξέρεις πολύ καλά πως οι καθημερινές υποχρεώσεις όπως και οι υποχρεώσεις της καριέρας σου, έχουν την προτεραιότητα στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να μπει σε δεύτερη μοίρα η ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, αν δεν το έχεις καταλάβει, τότε κάποιος θα σου το υπενθυμίσει. Αν το ταίρι σου νιώσει παραμελημένο, τότε θα σου το επισημάνει. Ξέρεις ότι έχει τα δίκια του, αλλά αν μιλήσει μ’ ευαισθησία, θα είναι αποτελεσματικός απέναντί σου.

λέων

Η συμφωνία για ένα συγκεκριμένο θέμα με τον αγαπημένο σου, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπό τις παρούσες συνθήκες, αλλά μπορεί να γίνει. Για το πόσο θα διαρκέσει μια διαμάχη ανάμεσά σας… μπορεί να εξαρτάται από το ποιος είναι ο πρώτος που συμφωνεί ότι μπορεί να μην είναι τόσο «σωστός» όσο πίστευε! Μπορεί να βρεθεί μια μέση οδός? Αναμφισβήτητα! Αλλά ένας από σας πρέπει να αποδεχθεί την ανάγκη να ανοίξει το μυαλό και τα αυτιά του – και να ακούσει.

παρθένος

Ένας έμπιστος φίλος, είναι η απάντηση για τη συμβουλή που θέλεις και πρέπει να ακούσεις, σχετικά με ένα συναισθηματικό θέμα. Η συμβουλή του σε μια κατάσταση, θα σου προσφέρει πολλά για να τα εξετάσεις, αλλά ταυτόχρονα οι ιδέες του θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια ρεαλιστική προοπτική που θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις. Αν οι εξωτερικές επιρροές δημιουργούν εμπόδια στη σχέση σου, τότε οι συμβουλές που προσφέρονται τώρα, θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις.

ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στο να θέλεις να επικεντρωθείς πιο προσεκτικά στις ανάγκες σου. Στην πραγματικότητα, ίσως δεν το κάνεις αυτό, γιατί δε θέλεις να αναλάβεις νέες ευθύνες σε μια υπάρχουσα ή εκκολαπτόμενη σχέση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι υποστηρικτικός ο αγαπημένος σου. Επομένως, αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα, χρειάζεται και τους δυο σας, για να δουλέψετε σε μια ερωτική «παράσταση».

σκορπιός

Μπορεί να μπεις σε άγνωστο έδαφος αναφορικά με τη σχέση σου ή με κάτι που αφορά τα ερωτικά σου γενικότερα. Αλλά αυτό, θα είναι περισσότερο μια πηγή ενθουσιασμού. Μαζί με το ταίρι σου, σύντομα θα γίνετε το θέμα συζήτησης των άλλων. Απόλαυσε το γεγονός ότι τα μάτια πρόκειται να στραφούν πάνω σου τώρα ή στο εγγύς μέλλον. Μπορεί να είσαι περισσότερο εμπνευσμένη από τους άλλους.

τοξότης

Αν θέλεις να είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα, τότε έχεις την ευκαιρία να βυθίσεις τον εαυτό σου στη μοναξιά και σε ωφέλιμο «χρόνο σκέψης». Αυτό μπορεί να κάνει την αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους δύσκολη ή σποραδική, αλλά η επαναφόρτιση των φυσικών και συναισθηματικών μπαταριών σου, είναι το σημαντικότερο. Θα νιώσεις εκ του αποτελέσματος, ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να εστιάσεις ξανά στη συναισθηματική σου ενέργεια…. επειδή θα τη χρειαστείς σύντομα.

αιγόκερως

Θα πρέπει να γνωρίζεις τα όρια στη σχέση σου. Αλλά ένας επιβαλλόμενος περιορισμός, θα σε «βγάλει από τα ρούχα σου», τώρα. Μπορείς όμως να επωφεληθείς πολύ περισσότερο αν δεχτείς την κατάσταση και δεν αντισταθείς. Αυτό που αγαπάει και πρέπει να λάβει από σένα ο εραστής σου, αυτή τη στιγμή….είναι υποστήριξη. Και να είσαι σίγουρη πως δε θα υπάρξει συνέχεια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments