Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [21/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [21/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (21/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (21/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη, απ’ όπου μπορεί να ανεβάζει τις θερμοκρασίες σε πολλούς τομείς. Ο Τοξότης αφορά την αλήθεια και τη γνώση. Ο Άρης θα παραμείνει στα εδάφη του μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, για να αναλύσετε όλες τις πληροφορίες που συλλέγετε. Από τον Τοξότη θα ανοίξει τη μέρα και η Σελήνη. Αλλά επειδή θα είναι σε κενό πορείας, είστε ελεύθεροι να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας. Η στιγμή ενδείκνυται για ενημερώσεις, προκειμένου να διαμορφώσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Την Τρίτη θα είστε σε θέση να κατορθώσετε πολλά σε όλα τα πρακτικά σας ζητήματα. Η σημασία τους θα έχει να κάνει με την επίτευξη σταθερότητας στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε τυφλά την δίψα σας για επιτυχία… Χωρίς να έχετε συγκεντρώσει τους ανάλογους πόρους και χωρίς να σκέφτεστε τους άλλους ανθρώπους. Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε ένα δώρο ή μια χειρονομία, σε ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα στον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.

Οι άνδρες άνω των 35 ετών, πρέπει να συμμετέχουν περισσότερο σε καθήκοντα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το σπίτι τους. Σήμερα πολλοί θα χαρούν με νέα που σχετίζονται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, θα είναι δυναμική και ενδιαφέρουσα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών, θα χρειαστεί να πάρουν μια σημαντική απόφαση – ή θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που θα φέρει μια αλλαγή στη ζωή τους.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα φέρει εμπειρίες σχετικές με διάφορα θετικά συναισθήματα. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακουφιστείτε από κάποιες ανησυχίες ή φόβους σας. Να περιμένετε σημαντικά νέα ή γεγονότα, που θα φέρουν χαρές στη ζωή σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τρίτη θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, που θα συνδέονται κυρίως με απρόσμενες συναντήσεις, συζητήσεις ή συγκεντρώσεις. Η μέρα φέρνει περισσότερα γεγονότα που αφορούν τους άνδρες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σήμερα. Αλλά προσέξτε πώς τη χρησιμοποιείτε, αλλιώς μπορεί να την στρέψετε εναντίον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα δεσμευθείτε να ασχοληθείτε με εργασίες ή υποχρεώσεις που αναβάλλατε τις τελευταίες εβδομάδες. Οι περισσότερες από τις υποθέσεις σας θα εξαρτηθούν ή θα σχετίζονται, με χρήματα και οικονομικά έγγραφα. Η μέρα δεν φέρνει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και τις προσδοκίες σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τρίτη είναι μια μέρα που θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας: Μέσω οικογενειακών σχέσεων, μέσω της δουλειάς σας και άλλων. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους από μακριά. Για κάποιο λόγο, οι οικογενειακές υποθέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητά σας και η εξέλιξη τους θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments